Trump ın soylemlerinden yaptigim cıkarim iran halkinida ozgurlestirecekler iran da darbe icin zemin hazirlaniyor
Sent from my SM-N950F using hisse.net mobile app
Printable View
Trump ın soylemlerinden yaptigim cıkarim iran halkinida ozgurlestirecekler iran da darbe icin zemin hazirlaniyor
Sent from my SM-N950F using hisse.net mobile app
Aynen ortak ya hergün öleceğimize birkere ölürüz
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne olursa olsun...
RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortak artık bitkinlik verdi karamsarlık hali elimde olsa 1 sene ekrana bakmasam bu arada düşsün 1 tl ye rahatlasın bu nedir Allah aşkına dediğin gibi bir ölelim sonra bakariz çaresine her gün ölüp ölüp diriliyoruz
SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Açığa datış yasaklanmış sanırım ortak bakalım allah sonumuzu hayreylesin nediyelim herkesin zararı korkunç seviyelerde
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Razi malı nereye satıyor.amerikaya mı? ab den açıklama geldi.biz devam ediyoruz diye.hatta İngiltereden bile.düşürmek için kullanırlar mı bilemem.zaten raziden gelen para 1 milyon.yarın bence bilançoya odaklanmak lazım.hoş bir beklentim yok ondanda ama bir sürpriz olur belki.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
http://www.haberturk.com/son-dakika-...ildiri-1955679
Amerika'yı bu konuda destekleyenler kim? Sadece İsrail ve Suudi Arabistan. Hadi İsrail'i anlıyorum, zaten Trump ne yapıyorsa İsrail için yapıyor da Suudlara ne oluyor? Neden oldum olası sevmiyorum bu köpekleri bir kez daha hatırladım. Amerika gitgide dünyada yalnızlaşıyor.
Bence GUBRF için her şey satın alındı. Ambargo da bilanço da. Açılışta bir panik havası ile aşağıya basabilirler elbet ama sonrasında toparlar diye düşünüyorum. Bilemiyorum, herkes kendi kararını kendi versin.