Düştüğü yerde kalıyor, endeks çıksa da yerinden kımıldamıyor.
Printable View
Düştüğü yerde kalıyor, endeks çıksa da yerinden kımıldamıyor.
Petrokent Turizm'in karlılığındaki olumlu artış hisseye pozitif yansıdı
Petrokent Turizm hissesi yükselişte. Şirket yılın ilk 9 ayında 13.6 milyon lira kar etti. Geçtiğimiz yılın aynı döneminde şirketin karı 4.3 milyon lira seviyesindeydi.
Kardaki yüzde 211'lik artış hisseye pozitif yansıdı. Saat 11:17 itibariyle yüzde 19.93 oranında yükselişle 69.50 lira seviyesinde işlem görüyor.
darısı tektunun basına insallah.(yolda soygun olup hırsızlar çalmazsa)
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Kişi sayılarında yüzde 23 artışla yaklaşık 32 milyon turiste geldik üçüncü çeyrek sonunda. Demek ki biz 40 milyon rakamını geçeceğiz ve Türkiye rekorunu kırmış olacağız." dedi
https://www.bloomberght.com/haberler...irmis-olacagiz
Valla ben Kendi namına fiyata bakıyorum . Artık zararı hesap bile etmiyorum. Soğuk duş manyağı etti beni. Yok turist çokmus yok öyle Yok böyle umurunda değil. Sefaköy de petrol bulundu haberi çıksa yürür gider diyemem. Bıktım vallaha bıktım. Kim nereden aldida bu fiyattan satabiliyor anlamış değilim . Benim maliyet 1 TL üstünde. Artık umrumda değil. Yatırım tavsiyesi değildir. Zaten bir halttan anlasam burada yazmam . Al sat tut tavsiyesi değildir. Herkese sağlıklı huzurlu stressiz günler .
İnsan öbür tarafa giderken iyi anılmak ister(dürüst,namuslu) , bu ........ baba-oğul bu kadar ahla ne yapacaklar. Bunların inancı farklı mı acaba?
Öbür tarafi kim düşünüyor hocam 2 abime hakkım zehir zıkkım olsun . yaptıklarını yazsam kitap olur. Eyyy devir eski devir değil
Arkadaşlar petrokentin 2 tane oteli var yani turizm şirketi bizim ne olduğumuz belli değil 2 tane 5 yıldızlı otelimiz ve 10-15 tane gayrimenkul önemli yerlerde ama patron küçük yatırımcıyı sevmiyor