Ya , biz bu malları pardon topları zamanında kimin elinden aldık acaba ?
Printable View
Sn. Eksipnos35, bence üzülmesinler kablolu model araba ile oynuyorlardı. Bundan sonra yeni model kablosuzunu en az %30-35 arası alsınlar oynasınlar tabii ellerini çabuk tutarlarsa...:) çünkü çok yakında kablosuz modeller %100 zamlana bilir. ozamanda insanın oynayacak iştahı kalmaz.
Onu sana güvenip başkalarına güvenmeyenler varya hani çok seviyorlar seni canım hocam sayın hocam bunu da onlara sor?Siz esasında birbirinizle diyalog kurun biz aradan çıkalım.Sana kaç kez ne yazdım ; Bu kadar emek veriyorsun çalışıyorsun bu topicte
Bizi aklından bile geçirme.
Siz neyin muhabbetini yapiyorsunuz yaw....iki tavan daha cekse TL maliyetimize gelecek...dolar bazini gectim ....valorunu saymiyorum....
Hepsini gectim insanin aldatilmasi
en acisi.....birgun oyle yada boyle paramizi alip gidecegiz....lakin bunlarin aldigi vebali ne kendileri ne cocuklari nede torunlari odeyebilir.
Saygilar.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
He he hoca he he.Bak orada yazıların var; nasıl dumur olmuşsun kaç gün yazı yazamamışsın.Sen bunlarla ancak buradaki bazılarını dolayısıyla onlardan medet umanları kandırırsın.Bizi aklından bile geçirme.
Madem bahsettiğin kadar çok para kazandın; hala buraları neden işlemeye çalışıyorsun?Adama sormazlar mı?Amma saf belledin milleti valla.
Sen başkasını ya da başkalarını boşver bir gün hepimiz hesap vereceğiz sen kendi vereceğin hesabı düşün bak ben sana yazayım burada bazıları var ;
Hani abd de otoyol kenarlarında kliseler var buradaki bazılarının günah çıkartmasını oradaki papaz ya da rahipler bile kabul etmez.Onları ancak vatikanda papaya yapacakları günah çıkarma o da belki o da affederse kurtarır.
Üzülmeyin Hocanın vurduğu yerde gül biter .. zamanla öğreneceksiniz...