Acaba Arınç'ı da pelikanları yumuşatmak ve halka yaklaştırmak için mi soktu araya?
Printable View
3-1 oldu ama arsenal ve mesut umut vermiyor
Bilerek getirmis olabilir abi onu diyorum. Akp ile Cumhurbaskani arasina set cekildi. Emir komuta zinciri bozuldu. Teskilatlar basi kesik tavuk gibi. Yerel secimde aday belirleme de ipler koptu. Muhalefet adaylarina calisanlar bile dustu sosyal medyaya. Cumhurbaskani bunu farkettiyse bu ekibe karsi hamle icinde olabilir. Tabi secim var esas amac ondan sonra belli eder kendini.
Evet pelikan grubu ile parti teşkilatı arasında kopukluk olmuş olabilir. Arınç parti teşkilatına daha yakın. Rusya-S400 pelikanların politik kurgusuna benziyor. Perinçek te son zamanlarda pelikanlara destek vermeye başladı. S400 mevzu o nedenle gidip gidip geliyor olabilir. Arınç'ın becerebileceği bir iş değil. Sadece oraya tampon olarak koyulmuş gibi. S400 olayının nihai sonucuna göre hangi grubun baskın geldiğini görmek mümkün olabilir. Bahçeli'nin iç politikada verdiği zararı Perinçek dış politikada verecek gibi.
arınç bir şey yumurtlarsa muhakkak o yumurtadan civciv cıkar
eskiden akp nin içindeki radikal durumları konuşmaktan cekinmeyen birisi diye tanımlardım
zaman gectikce anladım ki arınç bir öncü kuvvetmiş yani söylemleri kendi fikri degil üst akılın sözcülügü imiş
ve arınç söyledi ise bu kesinlikle kendi fikri degil üst akılın düşüncesidir