Bana gore saglam silkelediler.ama gyolarin tesvikten yararlanacagini biryerde okumadim.bugun sayet tahtayi izleyen olduysa celik gibi psikolojisi olması gerekirdi yoksa adamalar iyi paniklettiler.y.t.d.
Printable View
Inşaat sektörü için kredi kullanımı olabilir..bu çok dillendiriliyor...dolayli olarak etkilenme ihtimali yüksek...konut alacaklara özel imkanlar gyo lara faydalı olacaktır...ayrica bugün toplandı buralardan..guzel haberi olumsuz algıladılar ve satış yedi...simdi olumlu algılama sırada...bakalim nasıl yol haritası izleyecek patronlar...dusus bittiği algılanırsa yukarı hareket ihtimali yüksek olacak...y.t.d
yorumunuz şu anki durum içinse
18.08.2017 Söz ettiğiniz 5,65 gep boşluğu. 21.11 2017 5.56 ile doldurulmuştur
E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun endeksin rüzgarına kapılacak...insaallah ters hareket yapar artik...y.t.d..
MİSTRAL GYO A.Ş. HALKA ARZ FİYATININ BELİRLENMESİNDE ESAS ALINAN VARSAYIMLARA DAİR GERÇEKLEŞME RAPORU 30.09.2016, 30.09.2017 ve 31.12.2017
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/670103
Haftaya endeksler bozulmazsa buradan 8 lere yolculuk olabilir...olmazsa daha aşağılara inecektir bence..asagida 6 lar var tabi.....Allah yardımcımız olsun...asla y.t.d..
Değerleme raporunu açamadım..ne diyor arkadaslar..bugune neden gonderdiler acaba...y.t.d.