Walla benim gittiğim otelde bir Arap aile gördüm sadece. Çoğunluk olmadıklarından yukarıdaki gibi rezil görüntüler yoktu. %85-90 Rus, 3-5 de Türk aile gördüm belki. Herkes kendi halinde takılıyor. Öyle tepeleme yemek tabaklarını doldurup, yollara kusmak falan yok yani böyle bir şey. :)
Sıkıntılı bir durum yoktu, gayet rahat geçti tatil ama bana öyle denk gelmiş de olabilir.
Şunu da ekleyeyim, ben böyle herşey dahil otellerden hazetmem. Bunlar ailelerin, emeklilerin tarzı.
Bekar bir Türk olarak Avrupa şehirlerinde hostellerde kalıp radarlar açık vaziyette dolanmak daha ilgi çekici.
Bu tatil bedavaya gelmeseydi para verip gitmezdim. İçip, yatıp, yüzüp geldim. Konsept de böyle zaten. :evil:
Bir şey daha: Yemeklerden çok bir şey beklemeyin. Yani oteller güzel (5 yıldızlılarda kalite 3 aşağı 5 yukarı hepsi aynıdır zaten) ama yemek kalitesi düşük. Zaten yüksek olamaz çünkü maliyeti kurtarması imkansız.
Misal balıklar o ringa mıdır ringo mudur ne haltsa böyle iğrenç bir balık yok. Sakın yemeyin.
Bıldırcın pişiriyorlar, sen mi onu o mu seni yiyor belli değil. Et met yok o hayvanın üstünde. Tavuktan şaşmayın et olarak.
Herşey dahilin en güzel yanı içki olayı. Sahilde güneşlenirken demlenmenin sınır yok. :)