Benim tecrübeme göre, borsadan anlasa dahi eşiniz,borsada işlem yaparken hiç kimse olmamalı,mümkünse telefonda kapalı olmalı.(bence)
Printable View
O tip bir şey sonsuza kadar benim aklıma gelmez, bana faydası yok. Ben ver kurtulcuyum, olmadı kaçarım. Rekabeti sevmiyormuşum.
Ters düşünmek lazım.
Birine akıl verirsen, takip etmek ve sonuca katılmak da artık senin sorumluluğunda olur. Buradan ne anlaşılır diye insan her zaman sormalı.
İnsan güvendiği, dostların arasında daha rahat olur, çünkü dost her söyleneni hemen ciddiye almaz, fikir değiştirirsen de çok kızmaz.
Yabancı her söyleneni anladığı gibi anlar, işine gelmediği zaman da sen böyle demiştin diye hatırlatır.
Siz Kekik Yağını yazdınız teşekkür ettiniz, kekik yağı içtim dişlerim döküldü de denebilir, adam da sorar nasıl oldu diye.
Kamu hizmetinde rant olmaz. Bir grup insan para kazanacak diye ben neden pahalıya taksiye biniyorum.
Bu rantın sıfırlanması gerekir. Kurallara göre bir kişinin birden fazla plakası olamaz. Yarım çeyrek plaka hiç olamaz.
Arzu edilen plaka sahibinin araç kullanmasıdır. Ve kendi olmadığında şöför çalıştırmasıdır. Zaten plaka kirası milyon ediyorsa plaka sahibi aracı kendi kullandığında ciddi para kazanacaktır.
Plakanın bedeli zaman içinde enflasyondan fazla artıysa zaten arz problemi var demektir. Para kazanılamayan bir malın değeri 2 milyon olmaz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dow future eksi japonya eksi benim tcell shortlar adam olur gibi. :)
Heryer kırmızı... bugün satıcılı olurusak günlük macd sat short yönüne dönebilir...
Cümleten bol kazançlar dilerim 😃
Baya kişiyi üterler bugün 🙃