Sesli gülünce merak ettiler ne oldu diye
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Printable View
Fransa'nın şehir hayatında yerleşik yurttaşlarının çoğu gece hayatına akar mesai sonrası ... fransa ile bizi mukayese etmemeli ...
normal barından restoranından tut da , üst katında arka odalarında fiziksel yakınlaşmanın serbest olduğu karışık değişik çoğulcu münasebetlerin yaşandığı klüplere kadar her yerde müşteri olur hafta içi de ...
sene 2019 gene can rambo 5 last blood ... yeter be silvester
sene 2023 can rambo 6 last drop ( filmin konusu can rambonun prostat hikayesi )
uzun zamandır (detaylı) şekilde borsayı takip etmiyordum
bugün ki hacme baktımda komedi gibi rakamlar dolar bazında bakınca coluk cocugun eglencesi olmuş
tüp kafa kızan tayfa idda yerine borsayamı geldi acaba demekten kendimi alamadım
Simdi sorsan diyecek ki kanun boyle.
Kadir Seker'e 12 yil 6 ay ceza verdiler.
Simdi sormak lazim, bu cocuk mudahale etmese, adam kadini orada oldurse, o adam bu kadar ceza alacakmiydi ?
Bunlara guvenmek ayri konu, canimi sikan kanunun boyle olmasi.
Hani diyor ya biri, ben degil yargi karari diye.
Yersen.
Çocuğa yazık olduğu kesin, ancak çocuğun yanında bıçak taşıyor oluşu ve bıçağın öldürücü bir noktaya temas etmesi buna neden oldu sanırım. İfadeler aşağıdaki linkte mevcut.
Kadının ifadesi
“Kadir’in direkt gelerek, Özgür’ü bıçakladığını söyleyemem. Kadir’in tek hatası, keşke elinde bıçakla yanımıza gelmesiydi. Kadir’i suçlamıyorum ve suçlamak istemiyorum. Ben bıçaklama anını görmedim zaten. Özgür sürekli çocuğa bağırıyordu. İlk Özgür, Kadir’e saldırdı. Kadir’e ‘Ben sen git ablam, o benim eşim’ dedim”
https://www.google.com.tr/amp/s/www....m-5892425/amp/
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi