Haber sitesine bakarsak; orada bu tarihler arası kazançlardan alınmayacak şeklinde anlıyorum. Satıp almak, valörlü olanlarda zaten tam bir işkence.
Printable View
Haber sitesine bakarsak; orada bu tarihler arası kazançlardan alınmayacak şeklinde anlıyorum. Satıp almak, valörlü olanlarda zaten tam bir işkence.
İçimden bir ses yarınki faiz kararından sonra borsada kar satışı gelecek diyor ama bakalım...
PPZ'nin yönetim ücreti FIL'in yarısı, muadillerinin çeyreği. Sadece yönetim ücretiyle bile diğerlerine yıllık 1 puan fark atıyorlar.
Bu fonlari OST fonlarıyla kıyaslamamak lazım cok kisa vadeli bonolar tutabiliyorlar sadece.
Arkadaşlar kesin olan şu
23.12.2020 ila 31.03.2021 arasında alınan fonlarda stopaj sıfır.
Önce alınanlarda stopaj eskisi gibi devam edecek.
O yüzden satılıp yeniden almak gerekecek.
Ayrıca 31.03.2021'ye kadar aldığınız fonları da istediğiniz kadar elde tutun sıfır stopajdan işlem görecek.
yani 31.03.2021'de aldığınız fonu isterseniz 2025'te satın o güne kadar stopajınız sıfır olacak.
Olay iktisap tarihinde düğümleniyor.
Başka her türlü yorum ve uygulama Cumhurbaşkanı kararına aykırılık teşkil eder.
Ne stopajmış arkadaş....öğlenden beri sürekli yazıldı ve yazılıyor konu hakkında..Hala boşluk mu var anlayamadım..100.000 lirası olanın 1 aylık vadede vereceği 110 lira tutarinda ki stopaj..
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uph fonu icerigindeki hisselerde cok saglam firmalar.Guzel cesitlendirilmis.Tam elimdeki sirketleri toplamis :)
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.