Nuri usta pazartesi yine borsa düşer mi?
Printable View
Nuri usta pazartesi yine borsa düşer mi?
Bu savaş uzadı.
Biz gençken çok daha kolaydı. Ciddi paralar kazandik ve harcadik. Sizin de hakkiniz var ama şimdi cok zor. %9 düşüyor, ertesi gün %6 çıkıyor. Nasıl para kazanacaksın?
Ben en son 2 sene once 65 kurustan Reysaş aldiydim. 12-13 TL falan oldu. Fakat ben 3,75'den sattiydim.
O gunden beridir borsayi takip ettigim yok.
0101 ve tovbekar abiler Alarko basliginda yaziyorlar, onlari takipte fayda vardir.
Bence portföy defansif olmali, para kazanmak degil de oncelik eldekini korumak olmali.
Gençler isallah cok para kazansinlar, cok da harcasinlar. Bol sanslar...
Yalan ve Korku Imparatorluğu...Alıntı:
Sima @sima__a_tc·7sUkrayna da bi arkadaşım hastanede çalışıyor,az önce aradım görüştük, aldığım bilgilere göre hastaneye sadece bi kaç yaralı asker getirildi o kadar.. Yalan medya her zaman olduğu gibi durumu farklı yansıtıyor..
Ben de yeniden yazayim : Dunyanin yeni hegemonu: Ingiltere-Almanya-Rusya ittifakidir.
Hava indirme yaparken düşürüldüğü iddia ediliyor.Alıntı:
#SONDAKİKA
Ukrayna ordusu, Rusya'ya ait bir IL-76 askeri uçağı düşürdü.
Bu haberlere göre borsaların pazartesi düşmesi beklenir. Yalniz finans piyasalarinda oyuncular, kendilerini kandirmaya meyilliler. Nukleer bir bomba patlamadiktan sonra yemyesil bakmaya devam ediyorlar.Alıntı:
Avrupa Birliği tüm hava sahasını Rus ticari havayollarına kapattı.
Çeçenler 2 günde pes mi ettiler yani? Ruslar Kiev'i istedikleri an işgal edebilirler.Alıntı:
#SonDakika
Çeçenistan Cumhurbaşkanı Kadirov, Instagram hesabı üzerinden yaptığı canlı yayında, "Ukrayna'nın bu kadar silahı olduğunu bilmiyorduk. Artık savaşmak istemiyoruz"dedi.
Ukrayna Ordusu nerede?