Borsa uzmanlarından biri foto paylaşmış, Nuriosmaniye'de uzun döviz alım kuyrukları var diye. Bu döviz sevdamız ne zaman bitecek diye de sormuş.
Fotoda aynı 90lar gibi nineler, dedeler, çocuklar var :)
Printable View
Borsa uzmanlarından biri foto paylaşmış, Nuriosmaniye'de uzun döviz alım kuyrukları var diye. Bu döviz sevdamız ne zaman bitecek diye de sormuş.
Fotoda aynı 90lar gibi nineler, dedeler, çocuklar var :)
blöf olmayan, fenerbahçe'nin aşağıdaki şekilde gerçekleştireceği eylem. bakın anlatıyorum:
fenerbahçe sahaya talimatnameye uygun şekilde lisanslı u19 takımıyla sahaya 9 kişi olarak çıkacak, yedek kulübesinde tek bir oyuncu dahi bulundurmayacak. takımlardan biri sahaya 9 kişi çıktığında maç başlamak zorunda. maçın başlaması için yedek kulübesinde de oyuncu olması gerekmiyor.
birkaç dakika içerisinde 3 oyuncusunun sakatlanması sonucunda fenerbahçe sahada 6 kişi kalarak maçın tatil edilmesini sağlayacak.
akabinde hakem maçı tatil edecek. maçın sonucunu federasyon tescil etmek zorunda olacağından, her iki takım da sahadan ayrılmak zorunda kalacak, kupanın sahibi resmi olarak belli olmadığından kupa töreni yapılamayacak, galatasaray kupayı canlı yayında kaldırıp sevinemeyecek.
maçtan 1 ya da 2 gün sonra federasyon maçı galatasaray lehine 3-0 hükmen ilan edecek. kupa galatasaray kulübü'ne törensiz bir biçimde elden gönderilecek.
fenerbahçe bu tutumla;
- tff'ye karşı ülke çapında ses getirecek bir protesto gerçekleştirecek.
- sahadaki u19 takımının fark yemeden hükmen mağlubiyetle sahadan ayrılmasını sağlayacak
- talimatnameye aykırı davranmadığı için maç gelirlerinin %40'ını yenilen takım olarak kasasına koyacak ve hiçbir tazminat ödemeyecek.
- galatasaray'ın kupa sevincini yaşamasına engel olacak.
- yayıncı kuruluş olan atv, a spor, sabah ve takvim gazetesine bilhassa bu gazetelerin genel yayın yönetmeninin trabzonspor maçından sonraki yanlı yayınları nedeniyle maddi zarar verilecek
- bu kupadan kat be kat önemli olan uefa konferans ligi'ndeki maçına ve süper lig maçına yorulmadan çıkma şansını elde edecek.
bu tutum doğrudur ya da yanlıştır demiyorum, olacak olanı söylüyorum. not alın.
Hakimler ve Savcılar Kurulu, Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının iadesi kararını veren Diyarbakır 5. Ağır Ceza Mahkemesi hakkında inceleme başlattı.
2 yıl sonra mı akıllarına gelmiş a.q...Ülke tımarhaneye dönmüş...Alt Mahkeme de AYM kararını kabul etmiyorum , onları yargılayacağım bile diyebiliyor !!!!!!
Neyse bakalım Derin zenginlerin değirmeninde ezilen ve un haline gelen , derin yoksulluğa itilen toplumun %80 ilerleyen zamanda ne diyecek!!!!!
Ramazan başlarken 440 try olan antrikot 720 kağıda vurmuş a.q...
Yine ramazan başında 300 TRY olan kıyma 440 try...
72 try olan fırınlık piliç 99,7 vurmuş...
Derin yoksullara artık beslenmenize gerek yok sizin yerinizde bizler tüketiyoruz...Sana Gluten proteini yeter ama onunda fiyatı 30 gayme a.q...