Printable View
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Patlıcan süper bir şey: Üçkene basacaklar şimdi
Alıntı: Originally Posted by admustafa Kiev'den geçmedim hiç üstadım ama Moskova'ya yolum düştü :) Kiev'lileri hiç sevmiyor ordakiler:) Ben ist lalelide yasadığım için kievlilerle bolca kaynaştım vaktiyle
Alıntı: Originally Posted by eaw Ben ist lalelide yasadığım için kievlilerle bolca kaynaştım vaktiyle Bilirim maçta top gelince gelişine...
Alıntı: Originally Posted by myfinans Üçkene basacaklar şimdi Sn. Guneysuya haber verelim, bunu patlıcan dolması yapsın.:he:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Sn. Guneysuya haber verelim, bunu patlıcan dolması yapsın.:he: Üçkenle arası iyi değil zaten. Sohbetin gidişatına göre de geliyor gelmekte olan:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by myfinans Aylık kesin ve net olarak %2 ve üstü getiren, risk seviyesi 1 yada 1,5 olan fon arıyorum:kahkah: Bir zamanlar PPF'ler vardı:) Şimdi söylediğiniz gibi bir fonu bulmak bir ayda %24 getirsin diğer aylar %0 getirsin demekle aynı gibi :)
Alıntı: Originally Posted by eaw Ben ist lalelide yasadığım için kievlilerle bolca kaynaştım vaktiyle Laleyile Ruslar gelmiyormuydu :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Bir zamanlar PPF'ler vardı:) Şimdi söylediğiniz gibi bir fonu bulmak bir ayda %24 getirsin diğer aylar %0 getirsin demekle aynı gibi :) Aylık %1,78 aşağısı külliyen zarar. Fonların çoğu bu seviyede O yüzden %1,78'i unutmadan aramak lazım. Haa Pazartesi TÜİK'te açıklayacak Bakalım onun oranı kaç çıkacak?Beklenti %1,5'muş.