Haber yollayıp bu halde olan başka hisse varmıdır borsada.
Printable View
Haber yollayıp bu halde olan başka hisse varmıdır borsada.
Sevgili Spek , hiç sahip çıkmamıssın kağıda:wu: sen sahip cıkmassan biri gelir kamyonu dayar bahçe kapısına benden demesi:evil:
İlahi Siren'm; güldürdün beni :kahkah: Aklıma Amerikadaki Tolga Karel ve uzun burunlu Tırı geldide :oleyo:düşünsene kapıya dayanmış bekliyor..
Sağlıklı,sıhhatli,huzurlu bir hafta sonu diliyorum kıymetli İhlaszedeler..Hayırlı,bereketli kazançlar kapınızı çalsın ve ceplerinize misafir olsun..Aman haaa dikkat edin kapının aralığından hırsız CO içeri sızıp cebininize girmesin..:evil: Allah korusun..Bizim oğlan; sen biraz merhametlisin özellikle dikkat et mücovit'in timsah gözyaşlarına aldanma:kahkah::oleyo:
Cümleten günaydın. Hayırlı, huzurlu sağlıklı ve bol kazançlı bir gün ve hafta olsun.
Günaydın kıymetli dostlarım..:) Alışkanlık yaptı bende olsada olmasada buradayım ama doğrusu biraz kuyruk acım var:vk: :whistling: ancak sizin için seviniyorum:yes: Ne yapayım bende elden çıkarmamışım gibi hayal ediyorum öyle seviniyorum sanal para gibi kabul edin:yahoo::kahkah: Siren can,ne maksatla yazdın bilmiyorum ama sağol diyorum:hi:
Aynı ben gibi, bende de olsun olmasın bu ihlas çıkınca hep sevinirim, çok kıymetli bir dostun dediği gibi "ihlası anlarsan borsayı anlarsın" açıkçası aynı fikirdeyim,
Sanırım bizim kıymetli spek "Tolga Karel ve uzun burunlu Tırı"nı duyunca bir kere daha düşünmüş...::kahkah::