Ev küçük ama hepi topu 60 metrekare!
Printable View
Ahmet Bey'cim
Türkiye ye kesin dönüş yapmanız yasak mı?
GT-N8013 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özellikle hisse net ahalisi sizi dört gözle bekliyor Ahmet Bey..:oleyo:
Suudi de LCW acilmis bi de basit ucuz ayakkabi ariyordum isabet oldu 37 riyal miydi ne bez converse tipi bi ayakkabi aldim 2 hafta ya alt arka kismindan ufak yirtiklar oldu. TR de izinde FLO dan aldim gene orta duzey rahat tabani yuksek olsun da suudi sicaklarinda asfalt sicagi yemesin diye gene bez ayakkabi aldim fiyati 69 lira idi-
o da 1-2 hafta icinde ayaklarim rahat etmiyo- ufak bi kokusu var atiyorum banyo da yikanirken o da yikaniyor,
2 sene once CAT in beyaz giyilebilir bi spor ayakkabisini almistim 230 riyal di o da bir sure suud sicaginda giyince ayaklarim yaniyor, gene gecen izinde timberland aldim ama ona 300 lira verdim sanirim onu suud topraklarina getirmedim yazik dedim ama bu izne gidip donerken getircem o da enfes degil ama hepsine gore daha rahat, yillar once bahrain den aldigim deri timberland ayakkabi da col kumlarinda cok harap olmustu ama iki sene bana misin dememisti, cok rahat ti 35 BD filandi 350 riyal.- normal saglik li bi ayakkabi bulsam 500 lira vericem
:bravo::bravo:
Antalya esnafi once cakma markali mal satma isinde yol kapama ve diger sacmaliklari yapmayi kesse keske..........
cakma urun satmayi legalite sanan esnaf- eve ekmek goturuyoruz hirsiz lik mi yapalim derler bi de...
evde coluk cocuk ac der- bana mi sordun bebe uretirken.:wave::wave::wave: