1980 li yillara geri donduk
1980 yillarinda insanlar kisin bakliyat tuketiyordu
1980 li yillarda kis aylarinda su forumda bizim eve haftada 3kg domates 2 kg salatalik 1 kg yesil biber girerdi diyebilecek insan sayisi bir elin parmaklarini gecmez
Printable View
1980 li yillara geri donduk
1980 yillarinda insanlar kisin bakliyat tuketiyordu
1980 li yillarda kis aylarinda su forumda bizim eve haftada 3kg domates 2 kg salatalik 1 kg yesil biber girerdi diyebilecek insan sayisi bir elin parmaklarini gecmez
sosyal medyada sayın cumhurbaşkanımızın covid testinin pozitif çıktığı bilgisi var. Önümüzdeki hafta piyasa biraz nefes alabilir.
geçmiş olsun.
Usd tether try düşüyor bir haber mi var
bir arkadas telefonda soyledi kurdanin kutusu 26 lira olmus 80 yillarda supurge teli kullaniyorduk ona donecegiz herhalde dedi :)
Gecen 4 adet tantuni 3 ayran 100 tl tuttu sasirdim kaldim nasil bu fiyatlara verebiliyor ve ayakta kalabiliyor
4 tantuniyi evde yapmaya kalksan tantuni ve ayrani gectiim adamin masaya koyduklari salatalari yapmak icin 100tl den fazla vermem lazim
Tantuniden 2 gun once balikcida 1.5kg[yarim idi]kalkan ,kalamar, karides, ahtapot , mezeler, salatalar,meyva ve tatli 1400 tl odedim
buyuk kalkanin restorana kg gelis fiyati 400 tl
3kg temiz ahtapot yapmak icin yanlis hatirlamiyorsam minimum 10kg ahtapot gerekli ve kilosu 150tl
bu balik , meyva, sebze fiyatlari ile nasil kurtariyorlar anlamis degilim
YENİ bır hıkaye bulması lazım hukumetın önceden dolar artıyor ondan hersey zamlanıyor zannedıyordu mıllet ...eee tamam dolar artmıyor sımdı yıne zamlanıyor dıyor...arkadaş enflasyon gırdı ve cıktı malıyetlerıne gelen zam...enerjı fıyatları arttıkca enflasyon dusmez...durum vahım gercekten....