Printable View
Alıntı: Originally Posted by Ohac E Ayhan da boş beleş bir adam ama maaş alamıyor... Haliyle memurları kıskanıyor ve onlara bileniyor içten içe... nasıl yani? beşgan emekli mi oldu? oy oyoy. acıdım şimdi. asasds. :he:
Alıntı: Originally Posted by Ohac Memurlar boş beleş adamlar ve maaş alıyorlar yatarak... E Ayhan da boş beleş bir adam ama maaş alamıyor... Haliyle memurları kıskanıyor ve onlara bileniyor içten içe... 4 Harfli sen ne kadar gereksiz bir arkadaşsın, rahatsızsında üstelik tedaviye ihtiyacın var!
Alıntı: Originally Posted by çıtak neresinden buluyorsunuz bunları dayı bende en fazla 860 var.. 30 luk üst bolincır... fazlası beni aşar (orası da ikili tepe hedefi, oraya götürmeye yeltenenin üzerine YIĞARLAR malı ) DENİZ... vesbeye ordino çakmış İŞ YATIRIM... tahtada değil bugün bugün olmaz sanırım dediğin rakamlar değil mi ? başka bir zamanmı ceton atacaz :vk: Bugun olmaz, ben OBO kovaliyorum. O oldurucu, bitirici bari henuz atmadi, tukenis gapi ile olsa daha guzel olur.
shorta yine bamya diyor
bana boşkuş lazım. 10 bıçık dolarda sıkıştı kaldı. fışkırtacak bir delikanlı ilazım. boşkuşşş neredesinn? :he:
Alıntı: Originally Posted by şahit hacı bu memurlarlan alıp veremediğin nedir? asdasds. :he: ezülüp büzülmüşler, belkim emeklilerden halliceler. emeklilerden sonraki en çıkarcı gruplar memurlar içinden çıkar hepsi kendine yontar herşeyi diğer memurların üstüne basıp çiğnemekten hiç çekinmezler
Alıntı: Originally Posted by çıtak neresinden buluyorsunuz bunları dayı bende en fazla 860 var.. 30 luk üst bolincır... fazlası beni aşar (orası da ikili tepe hedefi, oraya götürmeye yeltenenin üzerine YIĞARLAR malı ) DENİZ... vesbeye ordino çakmış İŞ YATIRIM... tahtada değil bugün bugün olmaz sanırım dediğin rakamlar değil mi ? başka bir zamanmı ceton atacaz :vk: Peruklu mu satıyor acaba yine
Alıntı: Originally Posted by akcay ne yapıyor qnb herkesin malını almıs yarında devam gibi... https://i.hizliresim.com/6asr3bl.png Albaraka Turku alir belki, hazir ENPARA yi banka yapti, Albarak subeleri olur sana ENPARA subesi