En son aldığım borusanda dolar bazında kara gecip satmak için 4 yıl bekledim. Ben Rizeli yim inadim meşhur dur. Sende ne kadar bekleyecegimi düşün .... Yatırım tavsiyesi değildir. Al sat tut tavsiyesi değildir
Printable View
En son aldığım borusanda dolar bazında kara gecip satmak için 4 yıl bekledim. Ben Rizeli yim inadim meşhur dur. Sende ne kadar bekleyecegimi düşün .... Yatırım tavsiyesi değildir. Al sat tut tavsiyesi değildir
Bir kulağımın arkası kaldı buyur gel
Alınmayan ruchanlari alacağına o parayı geri alım için kullansa idi . 0.89 un altında aliciyim deseydin daha eyi olmaz mıydı diye aklıma geldi. Ama ben bir koca kafa olduğum dan gene saçmaladım. Al SAT tut tavsiyesi değildir. Yazan üşütük
Mesele üzüm yemekse yiğen o ayrı bir hikaye, ama üzüm böyle yinmez yiğen .
Neyi var neyi yok piyasa ederinin yarısına satilsa sonra tüm borçları odense geri kalan para kalıyor sa. Hisse başı fiyat ne olur acaba benim zekam ve bilgim bunu hesaplayamaz. Al sat tut tavsiyesi değildir. Yazan üşütük
Arkadaşlar bugün gerçekten gereksiz saçma sapan yazılarla burayı meşgul ettim . Sinirlerim çok bozuktu iyi geldi. Bir müddet daha yazmamaya gayret gosterecem. Kusura bakmayın. İnsan bazen tirlatiyo. Al sat tut tavsiyesi değildir. Yazan hem çatlak hem katmerli üşütük