hadi bak işine canımı sıkma..
Printable View
Son yapılan Elektrik ve doğalgaz güncellemeleri(!) Eylül’den sonra herşeye ZAM ve sonrasında Enflasyon daha sonra kurun yükselmesi,faiz artışı... olarak size geri dönecek
İşler Türkiye’de hiç de iyiye gitmiyor ağalar...
Dostum öncelikle teşekkür ederim. Benim bu portalda birşey ispatlamam gerekmiyor ve tabii seninde. Beni şahsen tanıyanlar piyasa ile ilişkimi biliyor.
2 ay önceki öngörümde bir değişiklik yok (2 ay önce 22/30 ay 4,08/4,93 yatay) şimdi 20/28 ay 4,08/4,93 yatay öngörüm devam etmektedir. Bu marjların dışına taşmalar mümkün olsada kalıcı olması mümkün görünmüyor.
Saygılar. Bol kazançlar
Öncelikle kişiye saygı duymak ayrı, görüşlere-icraatlara saygı duymak ayrı..dolayısıyla kişiye bir saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum..oda zaten saygılı biri, kimseye bir saygısızlık yapmadı..ayrıca ben yada buradakiler her zaman yanlış çıkan bir öngürüye saygı duyarlar merak etmeyin..
Neyse fazla uzatmak anlamsız, siz detay bilmiyormusunuz..saygılar..
adamda surat kösele olmuş.
Birilerine inanarak yatirim yapmamayi ogreneli cok oldu.
Evet hissedeyim. Ama sadece hissede olmamak gerektiginide ogrenmis biriyim.Dolarlada biraz iliskimiz var haliyle.
Benim yazim yatirimima gore yazilmis degil.
Ben bu sayfayi okumayi seviyorum. Esprilerin bile seviyesi yuksek iken , goruslerin, teorilerin itilip kakilmasi hosuma gitmedi sadece.
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.