Siz sıkıldınız diye yorum yapmayalımmı nedir sizin olay anlamadım
Printable View
Siz sıkıldınız diye yorum yapmayalımmı nedir sizin olay anlamadım
Sürekli alakasız konularda sanki bu formun konusuymuş gibi , yanlış ve yönlendirilmiş yorum yapmayın lütfen.
boyle yazılıp ciziliyor abd de yonetimin onların elinde oldugu falan ...bunun sonu ne olacak hem abd yi hem bizim devleti yonetenlerden baska kimse bilemez ..israil yahudi parası olmasa abd gocer fed bile abd ye ait degil iki yahudi ailesi olan rotschlid ve rockefeller fed de %kac hisseye sahip ? biyerde anlasırlar 2 ulke birbirine muhtac aslında ..bizim onların parasına ihtiyacımız var onların natoda ve ortadoguda bize ...su an abd nin uyguladıgı taktik vur ama oldurme ...( hem fuze satmıyorlar hem rusya dan alınca niye aldın diyorlar ) ruslara ve çine yakınlasmamız gercekten abd yi kızdırıyor ...orta yol bulurlar ama kopru altından cok su akacaga benziyor ..insallah bu is ekonomide zincirleme bir cokme cok zarar almadan cozulur ..yoksa ucu hepimize zarar sonucta herkesin bankalarda az cok bir miktar parası var .
https://www.haberturk.com/istanbul-h...rina-duzenleme hic kredi kartı veya kredi kullanmadıgım icin bilgim yok daha onceki uygulamalardan farklımı bu yapılanlar yoksa cok degisen birsey yok mu ? varmı bilgisi olan ...simdi burda da hangi devirde yasıyoruz kartsız adam mı olur diyenler olabilir :) bana kredi kartsız adam mı olur diye dalga geciyorlar ama kredi kartıyla zengin olanı degil batanı cok gordum :) prensibim naktin varsa harca cebinde yoksa alma .
İktidarın politikalarındaki aymazlıkla ilgili bir benzetme yapmak istiyorum. İktidarın durumunu final maçının son 20 saniyesine 4 sayı geride ve top rakipte giren basketbol takımının durumuna benzetiyorum. Bu durumda hiç bir kuralın önemi kalmaz, her türlü risk sonuna kadar alınır.
Basketbol takımı büyük bir ihtimalle şampiyonluktan olduğu gibi, 3-5 sayı da ekstradan kaybedecektir. Ama bizim durumda riske edilen 80 milyonun geleceğidir, ne yazık ki. Ülkenin iç-dış her türlü politikası deneme tahtasına çevrildi, bir umut, iktidarlarının ömrü biraz daha artar diye. 90 senedir gördük dedikleri zulmün 90 katını da 90 ayda bu millete layık görmeleri de işin cabası..