IHEVA 6 bar (gün) önce 1.83'ten stop olmuş. Alım için uygun değil. Alış için ya alış (normal sistem sinyali) ya da tekrar alış sinyalini beklemek gerekir diye yorumlayabiliyorum.
Teşekkür ederim,beklemedeyim.
01-03-2021, 21:21
BJK Coccinella
Alıntı:
Originally Posted by watcher46
Teşekkür ederim,beklemedeyim.
Sayın watcher46;
Yanlış anlaşılma olmasın yorumum örnek stop sistemini içermektedir. Sistemi inceleyip risk alıp buralardan almak da mümkündür. Lütfen kendi stop sisteminizi ve seviyenizi belirleyiniz.
01-03-2021, 21:31
watcher46
Alıntı:
Originally Posted by BJK Coccinella
Sayın watcher46;
Yanlış anlaşılma olmasın yorumum örnek stop sistemini içermektedir. Sistemi inceleyip risk alıp buralardan almak da mümkündür. Lütfen kendi stop sisteminizi ve seviyenizi belirleyiniz.
Anladım,şu an için al veren senet sistemde görünmüyor doğru mu yorumladım acaba?
01-03-2021, 21:33
BJK Coccinella
Alıntı:
Anladım,şu an için al veren senet sistemde görünmüyor doğru mu yorumladım acaba?
Evet, yeni sinyal veren senet olsa idi son satırdan listeye girecekti. Neden son satırdan? Çünkü senetler yukarıdan aşağıya eskiden yeniye doğru tarihsel olarak sıralanacaktı...
01-03-2021, 21:35
watcher46
Alıntı:
Originally Posted by BJK Coccinella
Evet, yeni sinyal veren senet olsa idi son satırdan listeye girecekti. Neden son satırdan? Çünkü senetler yukarıdan aşağıya eskiden yeniye doğru tarihsel olarak sıralanacaktı...
Emekleriniz için,tekrar teşekkür ederim,takipte ve beklemede olacağım,iyi akşamlar....
01-03-2021, 21:36
BJK Coccinella
Alıntı:
Emekleriniz için,tekrar teşekkür ederim,takipte ve beklemede olacağım,iyi akşamlar....
İyi akşamlar Sayın watcher46
02-03-2021, 09:05
Zekigunes
Cümleten selamün aleykümhayirli sabahlar hayırlı kazançlar, izcan bey senelik izin de galiba 😊 Tolga bey de oltaya bakım yapıyor galiba 😊, hepinize kolay gelsin hayırlı işler
02-03-2021, 09:30
izci
Alıntı:
Originally Posted by Zekigunes
Cümleten selamün aleykümhayirli sabahlar hayırlı kazançlar, izcan bey senelik izin de galiba Tolga bey de oltaya bakım yapıyor galiba , hepinize kolay gelsin hayırlı işler
Aleykümselam Zeki Bey, Cümlemize hayırlı gün ve kazançlar inşaallah.