https://i.hizliresim.com/XPGkRR.png
İŞ GYO defter değeri 3.59 %63 iskonto ile 1.33 tl den işlem görüyor.
YTD
Printable View
https://i.hizliresim.com/XPGkRR.png
İŞ GYO defter değeri 3.59 %63 iskonto ile 1.33 tl den işlem görüyor.
YTD
Sn.ikigozum sizin yorumlarinizi hep dikkatli takip etmeye calistim.ben takas sayarim takasla islem yaparim.su an zarardayim stop olmadim.bu dususte basrolde isyatirim vardi.yatirim finansmanda zerre oynama olmadi.aklimin almadigi 15 marttan bugune doce bank 140 bin olan pozisyonunu 190 bine cikarmis.citibank 90 binle stabil kalmis.doce ne ara aldi onu goremedim.buyuk ihtimal virman olmustur.telefonumdan resim yukleyemiyor 1 aylik takas atabilecek arkadas olursa genel dokumde kim ne yapmis rahat gorebiiriz.sabah 640 basanda osmanli yatirim buyuk ihtimal ky. Panikle islem yapti.sahsi gorusum ben nasil takaslari tek tek kontrol ediyorsam adamlarda takas sayiyordur.insallah herkes kazancla cikar.y.t.d.
Arkadaşlar bu hisseder kârda olanınız varmı ?
7 civarı maliyet var zarardayım.tahta sahibi harici kârda olan düşünmüyorum.çok trade şansıda vermiyor.12'lerden satıp buralardan olan varsa bravo.eminim hisse sahipleri de memnun değillerdir.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi beyin fırtınası yapalım ; şirket ciddi kar yapmış borç azaltmış. Eşyanın tabiatına göre yükselmesi lazım. Ama ben spek. olarak aç gözlüyüm daha çok mallanmak icin kağıdı asağı basıyorum. Bana kalırsa tamamen sinir psikolojisi uyguluyor. Spek bastıkca maliyet azaltıyorum. Yemeği tek başına köpek balığına bırakmam. Zamanım var burayı okuyordur illa ki.
Bu tahtada yapi kredi oyak guzel kar yaziyor is yatırım hep zarar ediyor al satta.garanti eskiden guzel kar ederdi oda zarara vermeye basladi.ama tahtadaki kurumların cogu tek elden götürüyor benim gördüğüm.ak yatirimda kar ederdi gecen gun kapanista toplayıp 694 e 21 bin lot alis koymustu güçlüyüm der gibi.birde takaslarda dikkat edin hep ayni kurumlar carki ceviriyor.eskiden piramit gelirdi bugunlerde oda gelmiyor.ama piramit güçlü hep karla verirdi.y.t.d.
Buralardan tepki gelmeli..y.t.d..