Satiyorlarsa sat derim hep almanlar satiyordu ben sattim mi ? Hayir. Iste KY boyledir.
Kimseye bok atmayin. Karar alici sizsiniz. Sinirinizi kendinizden cikarin !!!!!!
Printable View
Satiyorlarsa sat derim hep almanlar satiyordu ben sattim mi ? Hayir. Iste KY boyledir.
Kimseye bok atmayin. Karar alici sizsiniz. Sinirinizi kendinizden cikarin !!!!!!
Az geri gidip 5'in altı artık yok mesajlarınızı buraya kopyalayabilirim ama gerek yok. Siz ne de olsa her halükarda haklısınız.
Endeksin hayvani rallisinde eksi yapan kağıt bu yükselişin realizasyonunda neler yapar siz düşünün. 4 yıl önce kağıdı 7 liradan alan adama 4 yılda nominal olarak yarı yarıya paranı kaybedeceksin (reelde herhalde %80 filandır kayıp) deseydin de Ahahahaha diye gülerdi, eminim.
Endeks 110 bin desteğinin hemen üzerinde, dünyada savaş tamtamları çalıyor, güneyde sapık bir arap bedevisi bölgeyi ateşe atabilecek abuk subuk adımlar atıyor. Aa gerçi bu bedevi tutuklayıp mallarına el koyduğu diğer bedevilerin paralarıyla belki bizim kulelerden birisini alır ha, ne dersiniz hoş olmaz mı?
Evet ya 5 in alti olunca stoplamayan da benim.. siz ? Niye stoplamadiniz ?
Ya ben kimseye yazmiyorum ki? NmBs ile yazisiyoruz. Siz bizi niye dinliyosunuz ki ?
Ikimiz de anlamiyoruz bu isten 🙂
Arkadaşlar sade yorum yapın şimdi ne olmasını bekliyorsunuz
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
+ ben trade yapiyorum kimseye bekle demiyorum ki ? Hala aliyorum cunku geri zekaliyim. Oyleyim. Cok net bu. Ama karari ben veriyorum ve kendimi sucluyorum ya da kazaniyorum kendimi tebrik ediyorum. Onurluyum. Savas benim ve onlarin savasi. Genelde onlar kazaniyor. Filler salak salak kaybediyor. Ben de arada yiyorum biseyler. Borsa budur.
Nugyo; borsanin rezilidir. Bu senelerdir boyle. Degisen YINE birsey yok !
en az %30 brüt karla satılmış, finansal tabloya yansıyan %33 gelirin düşülmüş hali
sorun şu bu şirket hem az konut satıyor hem de konutları tutup kiraya oynuyor, ben borçlaırnı ödemekte sorun çekmeyeceğini o yönden korkulacak bir durum olmadığı görüşümü defalarca dile getirdim, ama hisse performansı için başka bir şeyler lazım, onlarda belli KAP açıklaması olmalı yoksa zor işimiz...
5.60'ı gören hisse 2. çeyrek bilançosunun ardından 5.25 açtığında da satmamıştım çünkü toplayacağını düşünüyordum ama yedire yedire 4.40'a kadar düşürdüler. Ama yarın aynı hatayı yapmayacağım. Burası dip, şurası dip diye diye birikimimi tamamen kravatlı hırsızlara yedirme niyetim yok. Ben sattıktan sonra çıkarsa da ziyanı yok. Borsada fırsatlar bitmez, bu yalın gerçeği unuttuğum için aylarımı ve paramı burada heba ettim zaten.