Şimdi gelelim bu hafta neler oldu.
En yüksek gün ici rakam en yüksek günlük ve haftalık kapanış gerçekleşmiş oldu.
Takasta 1 numara olarak uzun yıllardır kalan ıcbc son aylardaki düzenli satışıyla ki bu gün de net satıcı konumunda 32000 lot satmış bu gün.
Alış tarafin da 20000 lot civarı yabancı olması muhtemel kurumların alışıyla günü ve haftayı tamamladık. Bu bilgiyi malesef t2 günü net olarak paylaşabileceğiz.
Olası riskler ve beklentiler
Haftaya cuma günü meclis gündemi belli olacak ve takip eden pazartesi cuma arası meclis toplantıları icra edilecek.
Meclis gündemine girmesi yüksek olasılık ama meclis kararı ne olacak bunu şahsen ben bilmiyorum beklenti meclisten geçip askıya çıkartılması yönün de anladığım kadarıyla bu ağır basmakta.
Olmassa ne olur en fazla 1 ay daha otelenir. Dosya zaten imar komisyonun da. Adamlar bir rapor yazıp meclise sunacaklar mecliste rapor doğrultusunda karar verecek.
Piyasa riski olarak avrupa birliği denen ********lerin eylül ayı toplantısında memleketimize olası yaptırım uygulaması tehdidi mevcutmuş.
Tüm bu bilgiler ışığında şahsım olarak zaten beklemekten başka yapabileceğim bir şey olmadığından dolayı hareketsiz beklemeye devam edeceğim.
Turgg önümüzde ki günlerde aşağı ve yukarı çok sert hareketler edebilmesi ihtimal dahilindedir diye düşünüyorum.
Bir taraf meclis gündemine girip aşkı sürecinin başlamasını satın alacakken bir taraf bu iş aşkı bile olsa daha uzun zaman var deyip yeni gelen gelecek olan olası yatırımcılara bayrağı devredebilir.
Hangi taraf ağır basar bilemiyorum. Herkes kendi riskini yönetsin zaten belli bir seviyeden sonra kendi aramızda rakip olacağız arazi satılana kadar.
Kimse başkasının etkisi altın da kalmadan kendi kararını kendi versin sonradan ondan oldu bundan etkilendim demesin.
Tüm gerçek yatırımcı paydaşlarıma hayırlı bol kazançlar dilerim.