Printable View
Alıntı: Originally Posted by Der Lehrer Bist 30da 1450 direnç demişti sabah bi hanımefendi Direnç mirenç iyi satıyorlar , gaz şahane kar şahane...……………… Yakınca baykuş havalanır serçeler kaçışır olmasın.
Alıntı: Originally Posted by vicente Dun jellat soruyordu Kazandin mi kardes ralli dedim yabancı giriyor dedim aynen öyle oldu cok şükür :)
bi haber bekliyoruz hadi bakalım nihat ya..
https://i.hizliresim.com/xfJhPv.png
Alıntı: Originally Posted by ABKA sistem 1300 den al vermişti.longladım.ptesi yaklaşık 50 puana kapandım..aşağı inerse tekrar longlarım diye.... sonuç sistem hala alda ben ise 50 puanla hala bekliyorum.kanala değdiği için flat oldum... bir daha kanal manal dersem.... Cok kotu kacirdin dostum saglik olsun Yol uzun sogutma ve duzeltmeden sonra gider burasi hayvani giriyorlar
Alıntı: Originally Posted by integrating-factor Bu nasıl çılgınca bi alış. Akbank da tavan oldu RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Bedava banka hissesi veriyolar. Almayip napsin adamlar. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün de batmadık çok şükür..:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by katırcı_bedri Bugün de batmadık çok şükür..:oleyo: Bankalar delı ettı mılletı