Printable View
evet rakip efes
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 evet rakip efes Nasılda seviniyotlar.. Ama biz Barca ya benzemeyiz,Ataman iyi bilir,kuyruk acısı büyük fener e...
Alıntı: Originally Posted by dr.nikolatesla Nasılda seviniyotlar.. Ama biz Barca ya benzemeyiz,Ataman iyi bilir,kuyruk acısı büyük fener e... bence sıkıntı maç olacak finale çıkmakta zorlanırız çıkarsak kupayı alırız
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 bence sıkıntı maç olacak finale çıkmakta zorlanırız çıkarsak kupayı alırız Sezon maçı olsa bende zorlanırız derdim ama bu noktada Obradoviç ve oyuncu farkı ortqya çıkacaktır diye düşünüyorum. Yeter ki sakatlarımız iyileşsin
Alıntı: Originally Posted by dr.nikolatesla Sezin maçı olsa bende zorlanırız derdim ama bu noktada Obradoviç ve oyuncu farkı ortqya çıkacaktır diye düşünüyorum. Yeter ki sakatlarımız iyileşsin sakatlar o zamana iyileşir yeterki başka sakatlık olmasın:)
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 sakatlar o zamana iyileşir yeterki başka sakatlık olmasın:) Ne zaman başlıyor final four? 10 Mayıs civarımıydı?
Alıntı: Originally Posted by dr.nikolatesla ne zaman başlıyor final four? 10 mayıs civarımıydı? mayısın 17 sinde
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 mayısın 17 sinde Ooo o zamana evet dediğiniz gibi iyileşirler...