Yersen 1,5 tutkal ştgal edeme stoksuz çalış
yersen...
ironi = inori
Printable View
Aman allahım bunu duydum daha kötü hissettim , ya 3-5 lot kapa al sat göndereceklerine , otursunlar koca kimya şirketlerinde bu tutkal maddesini yapsınlar. Ya gerçekten sanayi esnafı kafalı bunlar herhalde.
Vizyon bidiğin imkb şirketi değil sanayide koca levhalı parkeci.
Ek 16583
İşte vizyoner patron (Değerler çerçevesinde sevmeye çalışıyorum demiş röportajda)
tutkal saçma sapan bir bahane...zaten cirolara bakıldığında satışlarda herhangi bir aksama olmadığı görülüyor...son çeyrekte 83 milyon ciro yapmış..üçüncü çeyrekte ise 86 milyon...yani arada çok az bir fark var...
hissenin toparlanması için şirketin alım yapması lazım...sasa patronu şirketin %90 ına kadar aldığını hatırlıyorum...sada 1 lerden çıktığı yolculuğuna zirve olarak 13 leri gördü....şirketine değer veriyorsa bu kelepir fiyatlardan hisselerini toplamalı...
bana göre tüm yatırımcıların bir olup şirketi araması lazım ve hisselerini alması için baskı yapmalıyız...bir deriz on deriz sonunda eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşündürürüz....
eksili endekste nötrüz...hadi bakayım ilk olumlu işaretini sonunda ürettin...sahte kahraman seni...:kahkah: