Utanmaz iftiracının tekisin
Diğerlerini geçtim TS de bedelli sonrası ben ne yazmışım Sn TH ne yazmış aç bir bak
İkimiz de olumsuz şeyler yazdık...
Sende ardan/edepten/hayadan zerre miskal kalmamış...
defol şimdi
sana saygıda yok
başarılar da
Printable View
Hatırladığım kadarı GS bedellilerinde Sn TH olumsuzdu
Ben zaten kategorik olarak sportif bedellilerine karşıyım...
Sn TH Fener bedellisine katılmadı...
Fener Y aldı...
Fener bedellisi için olumlu şeyler yazmadı...
Fener bedellisi ilk A.K un ağzından çıktığında Fener başlığında olumsuz görüş bildiren ilk kişiyim...
Nadir kişilerdenim...
TS bedellisi hakkındaki hem Sn TH nin hemde Sn Tengri Han ın olumsuz görüşleri sadece 1 kaç sayfa geride....
Arşiv orada dururken nasıl bu kadar rahat yalan söyleyebiliyorsun bre mendebur?
defol şimdi pis yalancı
sana saygıda yok başarılar da
diyelim elimde 5000 lot t.s. Var ve maliyet 1,70 ..ve ben bedelliye girmiyorum 1,70 maliyetle 5000 lot ile yola devam edecem deme hakkımız var mı...yoksa bedelliye katılmak mecburi mi....1,00 lere bedelli sonrası düşerse bedelliye verecem para ile maliyet düşüşürürüm daha iyi...
Th ve bu arkadas spor hisselerinde bedellli oncesi ve sonrasi cikip seneryo yazarlar.olumlu ve olumsuz . Ama siz hep olumlu tarafina bakarsiniz.iste orda hata yapiyoruz.spor hisseleri boyle.bende gs de takilip kaldim.insallah şu borc yapilandirma sonrasi yukseliriz.ama ts yine olumsuz ayrisabilir
Discovery Air cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Var tabiki
Rüçhanları satar bedelliye katılmazsın...
Burda mesele şu:Bedelli sonrası fiyatla ve/veya bedelliden alacağın hisse fiyatı ile (1 tl) cari fiyat arasında neredeyse hiç fiyat farkı kalmamış...
Bedelliye katılmanın bir esprisi kalmamış...
Önemli Not:Ben sportiflerde bedellilire,bedelliden gelen para futbolcu maaşlarına ödendiği sürece hepden karşıyım...
saygılar/başarılar
Haaaah şöyle yola gel...
Sn TH Fener bedellisi sonrası hisse fiyatı için olumlu senaryolar çizdi...
Şimdilik bu öngörüsü tutmamış gibi görünüyor...
Maalesef TS bedellisi sonrası da biraz ayağı yere basmayan olumlu senaryolar çiziyor gibi (bedelli sonrası blok hisse satışı olabileceğine dair ham hayallerini kast ediyorum)
Ama bugüne kadar Sn TH hiç bir bedelliye katılınması gerektiğini,bedellilerin sportiflerde ky ler için kısa vadede olumlu sonuçlar getireceğin söylemedi..
Hep tam tersini söyledi...
Sn TH nin maalesef 4 büyüklerin bir gün yabancılara satılacağı yönünde saplantılı bir fikri var...
Neredeyse 10 yıldır bu fikri savunuyor ama bir türlü gerçekleşmiyor
sana saygıda yok başarılar da