Günaydın.Bakarmısınız açılışda bizim rezil yine aşağı endeks yukarı.Neyse yukarı döndü gibi...................Son dakika haberi Enflasyon rakamları son 15 yılın enkötü rakamı çıkmış.%12,65
Printable View
Günaydın.Bakarmısınız açılışda bizim rezil yine aşağı endeks yukarı.Neyse yukarı döndü gibi...................Son dakika haberi Enflasyon rakamları son 15 yılın enkötü rakamı çıkmış.%12,65
Oh be %0,19 primli kapattık günü(!)
https://youtu.be/S9DmdjCLOzM
Bu afyonculara gelsin...
Günaydın hepinize(Rahmetli Sakıp ağanın mirasyedilerine bir şey yok.)
SAnki bugünlere kadar endekse ayak uydurmuş gibi son gün lerde endeksle iniyor endeksle çıkıyor.Endeksde dolara endekslendi iyice.Yine inişe geçdik hayırlısıyla
Vay arkadaş afyon nerelere gelmiş böyle... 2015 de bedelliye katılıp 1 ayda % 40 kazanmıştım. 5 liraya her zaman alınır derdik 2015 de dolar 2 lira iken. Resmen çöp olmuş allah taşıyanların yardımcısı olsun...
Dibini bulamadı kansız şeref yoksunları.........
Y.k . Bu kağıt tan ne istiyo merak ediyorum .elinde 2.7 milyon lot var satıp kurtulsa bizde yolumuza baksak .kağıdı resmen *** etti ytd
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beceriksiziküçük yatırımcı düşmanı MİRASYEDİLER VE SPEKLERİ 1 lot AFYON =1 dolar demek için elinizden ne geldiyse yaptınız.Hepinize 24 saatin inanın her saniyesinde bildiğim bütün küfürleri sayıyorum.Sizi ve sizinki gibi kağıtları borsaya kabul eden borsada tutan yekili kurum yetkililerinede selam(!)olsun.