aynen öyle kardeşim. sakın şaşma bu görüşünden iyi hissede iyi analiz yapılmış bir hissede elbet ederini bulacaktır er yada geç.
Printable View
aynen öyle kardeşim. sakın şaşma bu görüşünden iyi hissede iyi analiz yapılmış bir hissede elbet ederini bulacaktır er yada geç.
Heee kardeşim heee... Kafa 5 milyon maşallah. 10 dk önce yazdığını kendin çöpe atıyorsun.
Hani burası araba pazarı değildi. Niye sattın?
Kimle oturup, kimle kalktığından bize ne?
Malı kim kaptırmış? Kim almış? Sen mi tutuyorsun Takasbank hesabını? ona da erişiyorsundur tabii sen.
Klavyesi olan konuşuyor tabiii... Henüz mütevazı bir tavrını da görmedik ama öteki taraf gani maşallah.
1,80$ seviyesini geçti. Yeni trend oluşumu mümkün. Orta/uzun vadede 2,5$ beklentisi olan arkadaşlarımız yola devam eder tahminim.
SAyın üstadlar sizin kadar bilgi birikimim yok kulaktan dolma bilgilerle bende bu hissede bulundum 2 aydır taşıyorum gelgitlerdebiraz malımı kaptırdım yazdıklarınız bana çok yol gösteriyor ama bu hisseyi nerden satacağımı bilmiyorum ne teknik nede temel anliz bilgim yok.!! bana fikir verirseniz çok sevinir heppinize bol kazançlar.
Kendimi ikna eden hikayeler üretebildiğim yatırımlar beni pek pişman etmedi::eh doğrusu bu ya Kordsa da bunlardan biri oldu.. uzunca bir süre daha buralardayım sanırım:)