-
Geçmiş yazıları okudum ha arsa haberi ha su ha bu diye diye millete başta ben olmak üzere iyi kitlemisler !! Her tavan yaptığında uçacak 5 10 olurcular çıkmış yani aldatildik !!! Belki onlar yüzünden hisse almadık ama onların gazına satmadigimiz doğrudur !!! Herkese geçmiş olsun yıkılan bu dünya hayal oldu bende!!! Zarardan çok yüksek anlatsam oturur bide benim için üzülürsünuz inşallah tez zamanda çıkar kurtarır herkes zararını Allah'a emanet bu saatten sonra ben burda yokum!!!
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Nerede kaldı lan bu arsa amk arsası tuturuldu bi arsa iyi girdi ama ben dahil hissede olan herkese....lanet olsun bu doğanlardan hayır gelmez zaten
-
Beklenmeyen son,demek oluyorki imarla ilgili olumsuz bir durum var,yada doğan grubunu s...cekler!
-
Özetle ! Ben dahil hepimizin eline verdiler. Yazıklar olsun. Ev alalım derken elimizdeki sermayeden de olduk. Zarar büyük. Geçmiş olsun hepimize. Bu kansızlar kimseye gün yüzü göstermezler...
-
-
Arkadaşlar 1.8 leri bekliyorduk zaten ümidinizi kesmeyin elimizdekileri sattırmak bunların amacı ha bende tırsıyorum daha fazla zarar etmekden Allah büyük
-
Korkanın çocuğu olmaz battı balık yan gider anasını satayım
-
Sesiz sedasız beklemeye devam
Mi Note 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.