Kıymetli enki
ne diyorum, diyoruz
Adamı konuşturan POZİSYONUDUR..:)
Printable View
Arkadaşlar ltf birbirimizi kırmayalım...
Ltf ltf ltf çok rica ediyorum sizden...
saygılar/başarılar
Bu tür özel başlıklar belli bir fikre özel açılmış başlıklardır...
Hisse başlıkları gibi değildir...
Adam bu başlığı açmış ki: Kendi gibi düşünenlerle hasbihal etmek için...
Sen her gün!!! gelir kör gözün parmağına gibi yorum yapamazsın bu tür başlıklarda...
Hisse başlıkları olumlu/olumsuz fark gözetilmeksizin açılmıştır...
Her fikre eşit mesafede başlıklardır ama "Dolar da Yükseliş Kaçınılmaz" başlığı buna inanların birlikte olmayı yeğlediği bir başlıktır...
Faklı fikrini bir kere belkide haftada bir kere dile getirirsin ama hergün hergün tersi fikir dile getirmemlisindir bu başlıkta...
Bu tür bir görüşün varsa sende "Dolarda Düşüş/Yatay Kaçınılmaz" diye bir başlık aç,bu fikre inanlarla sende hasbihal et...
Benim görüşüm budur...
saygılar/başarılar
Hisse başlıklarında boğalardan yediğim küfür burdan köye yol olur ama pes etmiyorum...
Çünkü o başlık "boğa"lar kadar benim gibi "ayı"larında
Boğalar başlığı kendi babalarının tapulu malı sanıyorlar...
Yok öyle yağma....
İstersem hergün olumsuz görüş bildirebilirim...
Forum ve SPK kurallarına uyduğum sürece kimse karışamaz....
Ama bu başlık özel bir fikre binaen açılmış....
Fikre saygı duymak lazım....
Bir iki defa farklı/olumsuz fikrini söyledikten sonra ısrar etmemekte fayda var....
saygılar/başarılar
notun indirildiği 13 temmuz gecesi adamın atmasyonuna bakar mısınız, londra fiyatlaması gece 00.30 dolar 4.97 görmüş
hangisini ciddiye alıcaksın, o saatte piyasanın kapalı olmasını mı yoksa doların o fiyatı görmemesini mi..?
biri de kalkmış buna destek atıyor asya fiyatlamasıdır o diye lakin asyalılar o satte c.tesi kahvaltısını hazırlamak üzere..!!
Zam yağmuru sonrası yorumlardan yetmez ama bu seferlik bu olsun serzenişleri var toplumda:) Buradan yetkililere seslenmek istiyorum. Bence siz bir seferde yüzde yüz yapın millet rahatlasın. Derin bir ohhhh çeksin.
4.90 üstü kapanış 31 temmuz 4.20 MB sının bedava dolarının son günü gerçekleşti.... Bakalım bundan sonra ne olacak....