iyi niyetin ve para kazandığın için ben sana teşekkür ederim tatarım
orada içerden deli gibi haberler geliyordu ne para yaptıydık demi :halay:
gemileri bıraktım ama borsayı bırakamadık :he:
Printable View
lokmani da tavan yaptircam bugün anasını yolunu s. ben böyle işin , yüklü ASELSAN var milim oynamıyor , az girdiğimiz yerler tabandan tavana gidiyor..
yüzde 8 oldu , vay arkadaş ya..lkmn
Aynen abi....Borsa bizim kanımıza işlemiş...Benim yapacak işim yok.Veterinerlik mesleğini bıraktım bu borsa yüzünden .Sorarsan pişman mısın?.......;HAYIR....iyi ki bırakmışım ...Gerçi veterinerlik yaparken borsadan iyi para kazanınca bıraktım mesleği....Yoksa veterinerliği bırakıp borsaya giriş yapmadım....!!!
Nasipse yarın FRİGO nun önünden selfie çekimi yapacağım ben de ......Bakalım nasılmış fabrika....Canlı gözlerimle göreceğim nasipse....!!!
Yine taktı diğerlerini pesine. Zamanında satmayan kızmasın kulübe. Spor hisselerinin ruhu bu. Biraz kazandın mi kaçacaksın.
Fener lere üzülmüştüm.....Ama sizler adına sevinmiştim......Son 1.5 saat kala baktım FMİZP 120 ye dayanmış ...Kredili alıma uygunmuş......Zaten salı günü bugünkü sattığım FENERLERİN parası dönecek....Bunu hesap ederek 120 deki toplu lotları alıp geçtim....FMİZP den 5500 lot aldım ve yaklaşık 40-50 dk sonra tavana kitledi FMİZP ....!!!
FENERDEN 283 bin tllik 28.30 dan mal sattım ama FMİZP den yaklaşık 3 katı mal aldım.....!!!!
Bugün beyaz ve FMİZP de tavanladım ben de .......!!!!!
Günlerdir tavansız günüm geçmiyor.....Hayırlısı bakalım......!!!!