Bilgi ve yorumlarınız için teşekkürler. Türkiye'deki yatırımcı kitlesine göre bir hayli donanımlısınız. Emeklerinizin karşılığını alırsınız umarım.
Printable View
Endeks 5500'lerdeyken 13'lerdeydi hisse, bilançoya kadar en azından oralara yaklaşsaydı bari, endeks 2 bin puan çıkarken biz 2 lira geri gelmişiz sene başından beri.
---endeksin geldiği nktada sağlam ve beklentili hisselerin en ucuzu gözüküyor cemts...
--diğer hisselerimde palazlandıkça buraya doğru yavaş yavaş kayacağım...
--en az iki iki yıl buradayım artık...şirketin bilanço ve faaliyet raporlarını çok beğendim...hazırlanış ve ayrıntı olarak bugüne kadar gördüklerimin en iyisi...ayrıca hisselerde A gurubu B gurubu olmaması ve her oyun ayni değerde olması çok önemli...
--yönetim kurulu ve şirketin üst yönetimi de çok tecrübeli ve deneyimliler...
--şirket zaten kendini ispatlamış....CEMTAŞ ÇELİĞİ diye bir deyim varmış...
--ben en fazla cezbeden tarafı TEKNOSAB https://teknosab.org.tr/tr/sayfa/22/...akkinda.htmlda 180 dönüm yatırım için arazi almış olması...yani ciddi büyüme arzusu var...
Geçen 1.çeyrekte birkaç kez duruş yapmıştı.Bu çeyrek hiç durmadı.Bu çeyrekte elektrik fiyatları düştü.Otomotiv coştu.Birinci çeyrek karından fazla kur karı olacak.umarım yüklü bir artış olur da fk yükselmez hatta geçen yıl ikinci çeyrekte fazla kar gelirse dolar grafik hedefine gider.(Ben teknikten anlamam ama TL olarak %40,dolar olarak %80 hedef gösterenler var.Ben de işime geleni isterim.)