Deveyi yardan(Çukurdan) atlatan(atlarken de düşen) bir tutam ottur.Atasözü
Printable View
Deveyi yardan(Çukurdan) atlatan(atlarken de düşen) bir tutam ottur.Atasözü
birileri burada yazıyor ..
iki günde 12.000
diğeri 15.000
kayıp miktarları olarak ...
bu rakamlar olması için yukarılardan yani 7,0/8,0 aralığından alım yapanlar olabilir ....
ancak verdikleri tarih aralığında olması için kademe kaldırıp , işlemcinin dikkatini çekersen , işlemci de senin üzerine oynar ...
yok su olacak mış yok bu
kardeşim 0,50 kuruşa kadar indirir isterse , sen hata yaptığın sürece ; seni avlar ......
hele birde paranın üzerinde işlem yaparsan .....
B grubunda buna müsade ederler mi , ben sahsen bilmiyorum ....
haspiden yazıyorsanız ........ kendi karakteriniz ....
gerçek ler ise , uslanmaz bir kumarbaz ....
sonuç hüsran
benim bu forumda son yazım olabilir ....
yazılanlar dan hoşlanmadım ...
kalanlara selamet versin
Hisseye 2,87 den girdim zarar oldukça fazla. Belki bilançosu kar gelirde o bahaneyle biraz yükseltir.
Galip iyi vurgun yapiyor, devlette spk da göz yumuyor buna hergun şikayet olmasına rağmen, demekki herkesin arpasini veriyor adam, hisseyi ortalama som on gün De 2,50 ile satsa çekse 1,50 ye muazzam bir para daha, zaten 8 den buraya kadar yaptığı cabasi, bizde hisse 8 den 2,5 düştü alalım diye atladık malesef , alana ben kendimede acımıyorum, burda insanları uyarmak isteyenleride susturmaya çalışıyorlar ya onada şaşıyorum , ilginç.göstere gostere veriyor gelene.
arkadaşlar daha önce de yazdım bu galip in hisselerinde dikkatli olmak lazım, bunun hissesinde ucuz diye bir kavram yok. hangi seviye den alırsan al seni uzun vadeci yapar.
?????????????????
o bir tane dadaş denen tıyırtı vardı hani
ne hikmetse bütün yazılarını silmiş galiba
hiç birini bulamadım
görevi bitti herhalde
kim bilir ne kadar dua almıştır milletten
allah hepsinin duasını kabul etsin