ABD başkanı gerekirse 1 trilyon dolarlık coin basarım borcu öderim diyordu.
Darphane hazineye bağlı diye biliyorum.
Printable View
ABD başkanı gerekirse 1 trilyon dolarlık coin basarım borcu öderim diyordu.
Darphane hazineye bağlı diye biliyorum.
Siz hatırlamazsınız,
ben bile hatırlamıyorum asdasds. :he:
özal zamanında emlak katkısı filan diye bişi vardı sanırsam.
sonra onu iptal ettiler, paranın üstüne yattılar.
sonra ireiz verecem dedi paraları.
deve guşu beklerkene, herkeşin eline bir serçe tutuşdurdular. asdasd. :he:
Havacılık ile ilgili haber girilmiş.
>>>>>>
https://www.borsagundem.com.tr/haber...ilecek-1743484
Dubai World Central'da konumlandırılacak genişletilmiş Al Maktoum Uluslararası Havalimanı'nın yılda 255 milyon yolcu taşıma kapasitesiyle 2050 yılına kadar dünyanın en büyük havalimanı olması planlanıyor.
https://i.hizliresim.com/onaldud.jpg
Bana 3 lira düştü gidip bankadan almadım. Emlak Bankası 6 aylık vadeli mevduat faizine endeksli olduğundan değeri sıfırlanmıştı.
Paradan 6 sıfır atılınca vatandaş 5 ve 10 kuıruşu dikkate almıyordu. Dolar kabaca 20 kat arttı ama şimdi 1 liraya bugün dikkat ediliyor.
Bugün üzerinde tekrar düşündüm malesef komunizm İslam'a uygun değil gibi. Hür insan muhatap alınıyor, bir otoriteye bağlı olanın yapıp ettikleri kenara konuluyor diye düşünüyorum. Yani vahşi kapitalizm ve liberalizm esas aslında. Bunu yazmış olayım tutturursam herif söylemişti diye şahitlik edersin.
Zorunlu tasarruf ve konut edindirme.
Doğru Reis ödedi ama serçe bile etmedi. Zorunlu tasarruftan gelen son ödeme ile Silifke Kizkalesi tarafında 4 gün tatil yapmıştım.( Aparrtta kaldım 2010 gibi.)
Asıl kazığı rahmetli babam yedi.Meyak ,Ilksan filan.
44 yıl çalıştı eskiden 30 yıl üstü emekli ikramiyesi ödemesinde hesaplanmiyordu. Millet mahkemeye gidip azanmaya başlayınca Reis sağ olsun ödeyeceğiz dedi .Evde bir sevinc 20.000 tl hesaplarken 1993 te emekli olmuş babama 2010 llu yıllarda 700 tl verdi konu kapandı. 14 yılık fark.
Eskiden bi milyoncular vardı. Şimdi ne biri kaldı ne milyonu. Eskiden kuruş görünce kuruşun değerini bilmeyen milyonun değerini bilmez deyip kumbaraya atıyorduk şimdi kumbaranın bile anlamı kalmadı. Reis 6 sıfır attık diyor ama şimdiden geldi birinci sıfır. İkinci sıfır da yolda.