Arkadaslar simdi internetten satis yada alis emri veremiyormuyuz yoksa bu ceza o 3 cocugunami
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Arkadaslar simdi internetten satis yada alis emri veremiyormuyuz yoksa bu ceza o 3 cocugunami
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
malın sahibi ne düşünmekte
bunu bilmiyoruz
malın sahibi malının kıymetinin düşmesini istemesse ( % 77 si halen onun bence bunu istemez)
bir süre senet dalgalanabilir sonrasında bakarsınız (bedelli olabilir veya başkaca bir haber)
senet farklı yerlere gidebilir yine hayal ürünüdür
tavsiye degil,
onun için tavan tavan gitmek zorunda yoksa parası pul olur
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
internetten satış yapabilirsiniz
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.51 den girmiştim.......20 tl HAYALİM vardı.......Yerli araba çelik işi ve Şeker pancarı işini cemaşın alamayacağını yazdım...Bunların operasyon için birer malzeme olduğunu yazdım.......Korsagündem reklamını yaptı durdu......7.15 i görüp 6.60 kırılmasıyla tahta bozulmuş.....Ben yolda olduğum için iş işten geçmiş......!!!
Çınar 33 kardeşimize de MİHRİBAN (YİBİTAŞ) topiğinde CEMAŞ ın bozduğunu yazdım.....!!!!
Mecnur AGA bunu da 20 lere götürür diye düşündüm....Ama bugün itibariyle zor diyorum....!!!
Ama belli de olmaz.....Flap ve beyaz brütlere bile tavanlarla cevap verdi...Belli de olmaz.....!!!!
Dün işbir ve yibitaşa kızıyordum...6.60 kırılınca Cemaşı 6600 lot yapacaktım...Ama elim bağlıydı bu hisselerde....Bugün ise şükrettim bu duruma......!!!!
Neyse hayırlısı olsun arkadaşlar..Yapacak birşey yok...Cana gelmesin diyelim.....!!!
Kumar oynadık,zarar ettik.Kaybetmedik,bu, kısa zamanda çok kazanma hırsımız nedeniyle oldu.Kumar psikolojisi beni uzun vadeli yatırımcı olmaya mahkum etti.Cezamsa çekeceğim.Ta ki sabrım bitinceye kadar:vk: