satıyorum..
öğlen ziraat yatırımdan toplam 5000 lot daha sattım..
ihtiyaç nedeniyle tahtayı bozmadan satıyorum...:plc:
Bence birbirimize lâf yetiştirmeyi bırakalım genel kurul kararları sonrası alınan kararları objektif olarak değerlendirip ona göre strateji belirleyip pozisyonumuzu değerlendirelim.
Akpaz için borsanın 80 bin olması veya 100 bin olmasının anlamı yok zaten imkb 30 mu onun için bir kriter olsun. Bize bunların yapacakları icraatlar önemli
Genel kurul yapılmadan ihtiyaç haricî satılan lotlar bana hiç mantıklı gelmiyor üstelik 18 ay ve üzeri bekleyip 18 gün daha beklememek hiç mantıklı değil hangi karar çıkacağını patron haricî kim biliyor??? Ya ters köşe yapıp en iyi karar alınırsa mecburiyet haricî sattigin lotlari ararsın. Iflas ettim demeyecektir bunun haricindeki her türlü kararın pozitif etkisi olacaktır en fazla zaman kaybın olacak fiyat bence minimum 32 33 e düşmez bile çıkma ihtimali çok daha yüksek...
patrondan başkası bilmez.müdür olan ümit denize derki bana 4 seçeneğin çalışmasını yap getir.ümit de varsayım yapar.hatta ümitin teması olanlarıda bildiği için ümite derki şu senaryo ağır basıyor.oysaki taktiktir.sonra bizim ertemin başına geldiği gibi başkalarınıda tufaya düşürmüş olur.en büyük spekülatör patrondur borsalarda.ama patron teknik işlerle uğraşmaz.tanıdığı bildiği adama görev verir,karpayı verir.gizli bilgileride sadece onla paylaşır.kendi şirketindeki grup müdürüne güvenmez gider çantacıya açar sırlarını.bende gkde sürpriz gelir diye bekliyom.gelmezse,tezeği avuçla yedimizin resmidir.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
garantiye bak.yusyuvarlak 30000 vermiş 0.35ten 🙄
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Size katılıyorum. Genel kurul kararları oy birliği ile kabul edilip kapa bildirim yapılana kadar herşey mümkün bu zamana kadar negatif düşünmek en doğal hakkımız ama sığınılacak son liman alınacak kararlar eşeyi yeterince kararttik bir bakarsın tahmin bile edemeyeceğimiz bir karar da çıkabilir.