en büyük pişmanlığım yatas 1.10 da alıp 4.40 ta çıkmam 2 sene bekleyişle tabi, herkezede 20 leri görecek dedim ha bir arkadaşım satmadı 500000 tl para topladı halada satmıyor yani insan kendi düşündüğünü uygulamayabiliyor
Printable View
Sv kushim olmadi simdi.
Kim cikaracak bu tasi kuyudan:)
Sayın Kushim,hoş geldiniz...Şirketi araştırmanız güzel..Ben bir topicte arastırıcı yazıları okumaktan hoşlanırım..Umarım bu topicte sizin gibi yatırımcılar artar..Burda falvari yorumculardan geçilmiyor..Adamın içine doğuyorsa yazıyor..Hisse yarın tavan olacak....Hisse yarın taban olacak....hisseyi şurdan sattım hisse düştü çok biliyorum ...Hisseyi şurdan sattım hisse çıktı çok şansızım falan vb. bir sürü kuru laf kalabalığı...Benim stratejim de büyüme döngüsünün başında bir şirketi gördüğümde fiyatı da uygunsa alırım ve fiyat dalgalanmalarına bakmadan döngünün sonuna yakın beklerim...Şu 9 aylığını bir görsek ona göredaha sağlıklı bir analizde yapılabilir..(YTD)
Aynen onu demek istedim. Alım hedef fiyatım oluşursa ..o oluşuncaya falan bazen dönüyor yukarı , yok tam gideceği zaman nakitte olmuyorsun vs şu bu derken. bir bakmışın terse düşmüşün o zaman hiç bir ayar vermeyip yerinde kıpırdamadan , anıtkabirdeki asker gibi duran adam senden daha iyi kazanmış oluyor. Nasip dedinmi iş bitiyor işte..
ben burada bir kazancliyi bilirim oda adamdı ve de güzel senetler buluyordu az laf çok işti
Kimse yanlış anlamasın, internette gezinirken gördüm; yönlendirme veya tavsiye değildir.
https://www.ihaleciler.com/ihaledeta...0.htm?hq=teias
Elinde bu kadar stok olan ve arsalarını teminat gösteren bir firma için yakında şöyle bir ihale haberi gelse fena olmaz gibi. Bunca süredir suskunluğun bir gün bozulması lazım.
Bu ihale sitesine üyeliği olan birisi varsa daha detaylı bilgi alabilir, bizi de bilgilendirmiş olur