cübbeliyle karşılıklı üfüren ben bulamadım sen bulursan getir önede bende göreyim.Arkadaşlara ayıp etmişim dolarcılarda yarışmaya katılmalı sadece doalrda değil hissede de aşağıdan yada yukarıdan derece yapabilmeliler
Printable View
cübbeliyle karşılıklı üfüren ben bulamadım sen bulursan getir önede bende göreyim.Arkadaşlara ayıp etmişim dolarcılarda yarışmaya katılmalı sadece doalrda değil hissede de aşağıdan yada yukarıdan derece yapabilmeliler
hadi yallah cübbeliyle karşılıklı üfüren git karşılıklı üfürün buradaki yalanlarıon şak diye suratını ortasına çakılıyor
Kademelerde mal kalmadı..Verse veremez durumda idi Borsa da böyle oldu mu mutlaka 4-5 kademe alıp şişirmesi lazım ki verebilsin..
O na güvenerek aldık fakat görünüşe göre erken satmışız..Birde mal karambolde alınır bu sefer battı balık yan gider felsefes uyguladık..Görünüşe göre çok doğru bi hareket yapmışız ama panik olduk işte..
Doların durumu ve bugün borsanın toplamasından hareketle bu akşam abd rusya arasında ciddi birşeyler olmazsa borsa yarın sağlam bir artı yapabilir dolarda 4.10 ların altına..
4.19 lardan 4.12 lere geldi dolar..
Azbuz değil..Bunu 2. kere yapıyor..
İlkinde aynen gerisin geri döndürdüler (4.01 3.93)
Bu sefer bakacaz..
aferin herseyi biz ogretmeyelim, azicik dusun..komutla calisma, insiyatif almayi ogren, yas 50 yi devirmis ama ergen gibi kavgaya kosuyorsun..:)
lafa gelince yas 50 yi devirdi, icraata gelince 15 yas ergen tripleri..agir da yazarim lakin kalbini kirmak istemiyorum, beni anmazsan sorun yok, is bu ve buna benzer sebeplerden dolayi tekrar papagan fikrasi gondertme bana..
tepki vereceksen herkese vereceksin, anladigini umut ediyor, ortuyu kaldirma diyorum..
Evet Sayın Üye...başka bir forumda bende bu düşünceyi okudum ve destekliyorum,ülkenin omurgası olan sabit gelirli insanlar son yıllarda pinpon toplu enflasyon hesabı yüzünden fakirleşti,Nasrettin Hoca nın dediği gibi;biraz da biz ölelim:)eski enflasyonist ortamları bile arar olduk:halay: