Derken hocam cehennemin dibine mi yoksa uzaya doğrumu dönüş sinyali verdi biraz açarsanız sevinirim
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Derken hocam cehennemin dibine mi yoksa uzaya doğrumu dönüş sinyali verdi biraz açarsanız sevinirim
Nedeni sence de çok belli değil mi bak mesela ben sana anlatayım,aylardan 4 cü aydayız ve kutpo 6 liralarda geziyor 4+6=10 yapar ve işte 10 cu ay.Nasıl göremiyorsunuz bunu şaşıyorum valla😂
Genel kurul bitmiştir herhalde. Pek bi hareket yok.
XT1033 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen saat 9 da başlicaktı öglenleğin belki 1 2 haber yollarlar kapa da hareket olmadığına göre oturup çay içtiler heralde genel kurulda
Son gunlerdeki yatirim finans alimlarinin genel kurul ile alakasi olabilir mi acaba?
Valla olabilir ama haberi seans kapanışına bıraktılar ve eğer seans sonu yukarı sürerlerse demek ki genel kuruldan bir şey çıkacak diyebiliriz ama benim beklentim genel kurulda oturup çay içmiş olmaları
Nedense ben bu konuda biraz daha iyimserim.Durup dururken islem hacminin artmasi ve net alimlarin gelmesinin(takaslarda virmanlar olmadiysa) bir sebebi oldugunu dusunuyorum.Hayirlisi olur insallah.Ytd