Dondum Turkiyeye. Bayramdan sonra dolardaki iskence bitecek artik. Bu can bu bedende oldugu surece dolar daha fazla dusemez. One minute. Kimse benim sabrimi sinamaya kalkmasin.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Dondum Turkiyeye. Bayramdan sonra dolardaki iskence bitecek artik. Bu can bu bedende oldugu surece dolar daha fazla dusemez. One minute. Kimse benim sabrimi sinamaya kalkmasin.
Size damat çıkmadan piyasaya yüklenmeyin çok dedik .
Tv Lerde yasaklı galiba
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çokomelli yetti hepinize. Ne dedi almayın elleşmeyin sonra gara gara düşünürsünüz dedi mi dedi.
ABD ne dehalar yetiştiriyor, bu çocuklar hep orda okudu geldi. Benjamin masterı yapıp geliyorlar.
Su an TL diger butun paralardan daha iyi bir performans sergiliyor ve nasil ve hangi yolla yapiliyor olursa olsun bu bir basaridir. Dolar mutamadiyen her gun dusuyor. Sopa ile ya da arka kapidan onemli degil. Savasta her sey mubah mi mubah.
Ben artik dususun daha fazla olacagini dusunmuyorum. 5 altini ise artik hicbir kosulda gorecegimize ihtimal vermiyorum.
Ha ne olur dar bir bantta devam edebilir, kisa vadede bir seyler kazandirmaz ama tahminim buralardan alanlar onumuzdeki 5 ayda en az mevduat faizi kadar kazanirlar.
Dth cilar ne yaptiniz
Mazot olmayin artik da
Dolar dusmuyor
Dth dolari dusuyor
Gün içi dip olan 5.4477'ye çok yakın tırmalamalar yapmaya başladı.
Secim iptal oldu dolar dustu
Mb baskani gorevden alindi dustu
S400 geldi dustu
Sert faiz indi dustu
Euro dolar dipledi dustu
Diger goplarda ciddi artarken dahi dustu
Trump in fed i 3 paralik etmesi de onemli ama daha buyuk bir etken dth cilari mazot yapmaları bence
Bu dususler sadece fed ile asla aciklanamaz
Imf out dth in oldu