BJK bastı gaza tavana gidiyor,buda takıldı guya peşine ama menzili yetmedi :kmk:
Printable View
BJK bastı gaza tavana gidiyor,buda takıldı guya peşine ama menzili yetmedi :kmk:
%50 kısımı duruyor,zaten gargi emicemden fullediydim ona attım 4.30 üstünden maliyet 4.48 idi,70 üştüne atınca %25 ondanda okuttum,bilirsin ben vurkaççıyım yani işimi bilirim,kentim 1149 yapmıştı,menzili yetmedi yukarıya gitmeye 1090 cıvarında oyalanıyor,olsun onda maliyet 890 yarısını okutmuştum,snpamımda tavan çekti onda maliyetim 63 idi,200 cıvarından 60 altına inmişti,ondanda tavandan biraz okuttum,sadece zarar bunda var maliyet 6.70-7 olmasını bekliyorum,esasında bırak 7 üstünü %400 bedelli açıklıyor aşağıya inmesi ilginç,eskiden böyle değildi,bedelli,bedelsiz açıklayan şirketler uçup giderdi,şimdi top yekün düşüyorlar :notr:
FB bugün bölündü %152.5 bedelliye gitti,sportiflerde bedelli moda oldu anlamadım gitti,galiba milleti keriz sanıyorlar,R ilginç geldi bana,önce 35 sonra 60 üstü,şu aralar 55-56 :notr:
17 Aralık Salı FENER rüçhan fiyatının açılacağı baz fiyat:
Bugün kapanış = 105.60
Bölünmüş fiyat = (105.60 +9.16) : 2.5257= 45.44 TL
Rüçhan fiyatı = 105.60 - 45.44= 60.16 TL
Sağlama: (60.16+9.16) : 1.5257= 45.44
Rüçhan tahtalarında ilk ve son gün sınırsız limit var diğer günler +/- % 50. Mesela bugün FENER rüçhan tahtası baz fiyatı 60.16 idi ama 35.60 ı gördü. %40 lık bir boşluk var. Salınıma bakar mısınız? Pasiften alt kademelere girilirse kağıdın gelme olasılığı düşük değil. Tahta son derece sığ olduğu için ve normal limitler uygulanmadığı için aşırı volatilite söz konusu, böylece çok düşük bir fiyattan alım yapma imkanınız var. Unutmayın tahta çok sığ, o yüzden rüçhan tahtasında aktiften değil pasiften işlem yapmak daha doğru olur.
SPK dan onay geldikten sonra, rüçhan tahtası açıldığında benzer volatiliteye GSRAY.R tahtasında da şahit olacağız.
Hedeflediğim fiat olursa anında okuturum,önceden elimde kalanların bir kısımını dün 60 üstü vermiştim,bugün 38 yaktı 40'dan stoploss yaptığımın yarısı ile yerine koydum,ben stoploos olayında hissenin %50 kısımını değerlendiririm,çünkü her ihtimal dahilinde yukarıya zıplama yapabiliyor,başıma çok geldi,bununda bölünmesi an meselesidir.
FB 42.5 altında-R 55...FB sportiflerin imajını bozdu,çünkü onu takip ediyorlardı,o düşüyor diğerleride düşüyor :notr: