Ne dedim GAP alıp yukarı yaptı yaptı yoksa 21 liradan döner ilk dediğim oldu ama bana faydası da olmadı zaten GAP almasını beklemeliydim SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ne dedim GAP alıp yukarı yaptı yaptı yoksa 21 liradan döner ilk dediğim oldu ama bana faydası da olmadı zaten GAP almasını beklemeliydim SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fener in tepkisini kaçırdım....FMİZP i sattıktan sonra salı günü boşa çıkacak parayla bu defa da GÖZALTI pazarında henüz 10 kat yapmamış ,daha yarı yolda olan 4-5 kat yapmış hisselerden bir ikisini seçip bunlara geçeceğim :kahkah:
Ömrüm boyunca böyle ÇILGIN bir borsa görmedim.Kimse de görmemiştir :kahkah:
Simdi algilar mac kazanmaya göre olusacaksa ki en azindan Ky da biraz o yönde, Bjk berabere, TS berabere Gs'de BASAKSEHİRE puan kaybettimi pazartesi seri devam eder Pzt kazanirsakta sali devam ederiz.
MI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trabzon un algısı öyle oluşmuştu.tranzon vurdukça FB BJK gs kaybettikçe Trabzon borsada da vuruyordu..
Nazım sangare milli takım sağ beki alındı ve BJK istemesine rağmen FB ile anlaşacağız denilmiş..Gökhan ın yedeği de hazır..ama Tümer Metin in Emre den öğrendiği o süper 30 gol atacak forvet nerede kimdir birde tersleme harici bir isim stoper alacağız demişti o nerede ve 15 gol atacak dediği 2.golcü nerede.sangare çok doğru bir hamle ama acil olan forvet ve bir ekstra stoper daha
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vay bee
Önceden
Sağbek te Isla, dirar
Solbekte kimse yoktu
Şimdi solbek, Caner-Novak
Sağ bek Gökhan-Nazım
Lükse bak...hem de nerdeyse sıfır bonservis maliyetine yakın. Nazıma ufak bişeyler ateşlemişiz.
İşte buna futbol aklı denir. Emre Belözoğlu farkı.
2 yıldır burda yazıyodum. Fenerbahçe, komolliyi yaka paça klupten atmalı, fırıncı küreği ile kovalamalı diye..
Şu an takım buram buram kalite kokuyo.
Bi tek kalite golcü yok. Yeni stoper çocuk, Alman liginden gelen iyi diyolar. Bekler iyi, stoperler iyi, kale iyi, orta saha iyi.
Şu an golcü bir de kalite kanat açık lazım.
Geçen sene takım orta saha topçuları ile doluydu. Tabela;
Fenerbahçe orta saha futbol klubu olsa kimse bişey diyemezdi.
Rezalet planlamadan bugün akılcı planlamaya. Lakin kalite bi açık kalite golcü gelmezse heba olur.
—///
Geçen sene lig başlamadan hatırlayanlar bilir. Kadro ve psikolojiye göre,
Başakşehir, Ts, Fenerbahçe den biri şampiyon olur yazmıştım.
2 hafta önceden de, lig başlamadan Kadro ve psikolojiye göre yazmıştım.
Bjk, ts ve başakşehir yarıştan kopar
Finale Gs ve biz gideriz diye. İyi golcü alırsak biz, gs iyi orta saha alırsa onlar şampiyon olur yazmıştım. Tahminim.
Bakalım bu sene de tutacak mı)))
Ts ve bjk maçlarını izledim bugün. 2 yıldır bizim kadro gibi olmuşlar. Sıradan..
—///
Fiyatlar çok değişir daha...
Geçen sene ts de böyle çıktı indi, indi çıktı
Şampiyonluk en kuvvetli adayıydı
Nerdeyse 0,80 kuruş lardan 9 tl ye kadar şampiyonluk beklentisi ile fiyatlanmıştı..
Burda da Daha çok kasırga fırtına güneş görürüz..
Bu arada gönderilen topçulara baktığımızda, sırtımızdan çok büyük yükleri gönderiyoruz..2 yıldır çok eleştirmiştim, bu sene yönetim takdiri hak ediyor..
Bugüne kadar 13 mü 14 mü transfer yapmışız. Toplamda 5.5 milyon avro bonservis vermişiz. Satış ise
Vedat 20milyon , Cailson 4,5 milyon toplam 24.5 milyon avro. Güzel iş.
Lakin gördüğüm Golcü yok diye taraftar çok asabileşmiş))) epey sinirli
Yatırım tavsiyesi değildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir.
Arkadaslar herkese saglikli ve iyi pazarlar. Digiturk super lig yayini konusunda herhangibir somut gelisme varmi? Yoksa hala indirim ve ayrica naklen yayin ekipmanlarini saglayan sirketle gorusmeler devam mi ediyor? Ben hala federasyon ve naklen yayin ekipmanlarini saglayan diger kurulusla digiturkun gorusmeleri hakkinda kayda deger ya da en azindan bu sezonluk belirsizligi giderecek bir bilgi bulamadim. Size sormak istedim. Simdiden tesekkurler