Bond sayfasina yazicaktim buraya kacmis ok
Gerisini almicam cekicem zaten..... Mevduat ta faiz orani cok dustu artik........
Printable View
arkadaşlar, haberlerden takip ettiğim kadarıyla kamu bankalarının dövize baskısı devam ediyormuş. bu bilgiyi verdikten sonra bu ortamda eib alınır mı? ppf'lere göre açık ara getirisini devam ettirebilir mi diye düşünüyorum ve sizlerin fikirlerinizi de almak istiyorum
konu farklı yere gitti ben o şahsın taban fonu acc nin bahsini etmezken kendi bana kategori lideri olan fonla laf çarpma peşine düşüyor ve saygısızlık olmuyor :)
adı lazım olmayan şahsı engelledim adımı anmazsa sevinirim.
İran Hava Kuvvetleri Komutanı: Trump'ın ölümü bile Süleymani'nin intikamı için yeterli olmayacak
"ABD'NİN BÖLGEDEN KALDIRILMASIYLA İNTİKAM ALINMIŞ OLUR"
İran Devrim Muhafızları Hava Kuvvetleri Komutanı Ali Hacızade, ABD Başkanı Donald Trump'ın ölümünün Kasım Süleymani'nin intikamını almaya yetmeyeceğini söyledi. Hacızade, "Süleymani'nin kanı ancak bölgedeki ABD varlığı tamamen ortadan kaldırılırsa yerde kalmayacak" açıklamasında bulundu.
"TRUMP'IN ÖLÜMÜ BİLE İNTİKAMA YETMEZ"
Hacızade, "Süleymani'nin öldürülmesine verilecek yanıt füze veya insansız hava aracı düşürmekle olmaz. Süleymani'nin karşısında Trump'ın ölmesine bile razı gelmeyiz. Çünkü onun öldürülmesi bile intikam için yeterli olmayacaktır" ifadelerini kullandı.
çok çılgın açıklamalar var, inşallah ortam bir an önce durulur.