Bu ne dalga yahu..,........,,,.,...
Bu kadar temelsiz, dengesiz bist!!!!!!!!
Printable View
Bu ne dalga yahu..,........,,,.,...
Bu kadar temelsiz, dengesiz bist!!!!!!!!
Endex 4500 sınırında,önüne gelene veriyor borsa mafyası,korku büyük,borsadaki payım %10 sadece,çünkü iktidara zaten güvenim yoktu borsasına hiç güvenim yok,borsa zaten bedeviye emanet,dönen para bedevi ve mafya kara parası,seçime kadar 4000 olur hesabındayım,zaten katar emirini uyarmıstı kılıçdaroglu,bu adamlar daha borsada dururmu:plc:
Yoo normal,katar emiri uyarı aldı kılıçdaroglundan,dönen para mafya kara parasıydı,bedevi parasıda kara para sayılır,yani geldigi adrese dönüyor aynen önceki yabancılar gibi,ülkeye istikrar gelmeden borsa durumu biraz yaş,istikrar olması için iktidarın defolup gitmesiylen olur bu,çünkü bunlara kimse bu saatten sonra güvenmez,adamlar bedeviden para gelmeyince altın satmaya basladılar döviz,altın ara makası yükselttiler almasınlar diye ,70 milyar dolar üstü eksi rezervi olustu merkezin,zat bol keseden atıyor olmayan para için,neymis rezerv 130 milyar dolarmıs:kahkah:
Ben by Kemal geliyorum,hırsızlardan hesap sormaya geliyorum,ne kadar çok hırsız varmıs ülkede bas hırsızın haricinde,demekki bunları hep iktidar kollamıs,zaten varlık barısı adı altında düzenleme yapıp hırsızların önünü açmıstı,para getirde nereden getir fark etmez:plc:
https://www.youtube.com/watch?v=2i8lfP9oqvk
İÇİŞLERİŞ BAKANLIĞINDA PARARLEL YAPI KURULUYOR
CHP YETKİLİSİ, SÖZCÜ TV
Nebati: (Döviz piyasası) Bir ralli olmayacak, vatandaşlara sesleniyorum; Oyuna gelmeyin-APara
Yumulun ....