iDeal Özel Haber- Avrupa Parlamentosu, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de tek taraflı adımlar atmaması çağrısında bulundu
çift taraflı adım atıcaz milet dikkat edin..:yahoo:
ytd.ytd..
Printable View
iDeal Özel Haber- Avrupa Parlamentosu, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de tek taraflı adımlar atmaması çağrısında bulundu
çift taraflı adım atıcaz milet dikkat edin..:yahoo:
ytd.ytd..
Ver kurtul klasik tarihimizin özeti.
işlem haçmi çok düştü kimse bu fiyatlardan almak istemiyor 4 yolculuğu başlamak üzere.demekki ederi buymuş.siyaset ağalarının ceplerine uygun oluncaya kadar düşecek sanırım.ensonunda AKPARTİNİN AKBANKI doğacak o zaman TUT tutabilirsen. bu senaryo imkansız mı çok kolay BDDK 4-5 KEZ CEZAYI basar iş biter.('). bizim ülkemizde herşey olabilir değil mi?... ben bir düşünce ortaya koydum ciddiye almayın.biraz gülelim dedim
Sayın Burzumvarg, grafik Akbankın fiyat hareketlerinin tersidir. Bu grafikteki yükselişler fiyatın düştüğünü gösterir. yani 10 br/AKBNK fiyatı dır. 10 sayısını küsuratlı sayılar görmeyelim diye aldım. 1 veya 100 sayısı da kullanılabilir. Örnek olarak Akbank güncel fiyat 5 tl ise grafikte 10 br/5=2 değerini görürsünüz. Genelde kısa pozisyon açan veya açığa satanlar bu grafiği kullanabilir.Alıntı:
Burdaki fiyatlar ne bazinda? Akbank 2 tlleri mi gordu?
------------------------------------------------------------------------
Al-Tut-Sat tavsiyesi değildir. Her koyun kendi bacağından asılır.
yine temettü kısıtlaması 3 ay süreyle uzatıldı. hükümet şirketlerin parasını yönetmeye devam ediyor.
Ne zaman normalleşeceğiz? Devamlı piyasaya müdahale YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.