herhangi bir bilgin yoksa uzun vade 2019 sonuna kadar 15-20 bandında olacağını tahmin ediyırum.
Printable View
yav arkadaş senin teknik delik deşik olmadımı? kimin kafası 5 milyon geriye dönük yazıların ortada 5 defa hisse yukarı kırıdı ve sen 5 defa trenden indin. insanlara faydadan çok zarar vermişssin.
kimle oturup kaltığım değil mühim olan borsa nedir nasıl bir yatırım aracıdır bilmiyorsun ve öğrnemeyede niyetin yok. sen hala grafik peşinde boş hayallerle uğraşıyosun ben tahta yapsam senin malını almak küçük bir ayı tuzağına bakar. ve kordada bu çok rahat yapılabilir.
klavyesi olan konuşuyor diyosun buyur canlı yayın açalım ve teknik bilgimizi ortaya koyalım baklalım hangi indikataörleri nasıl kullanıyosun hesaplaşalımmı?
OOO BUGÜN FORUM ŞENLENMİŞ Bİ BAKTIM KAÇ SAYFA GEÇMİŞ :)
Bu da benden olsun sarı üstüne usd bazlı atınca geçmişte güzel marj yapmış darısı başımıza...
https://i.hizliresim.com/GDLYQV.png
Küçük bir yukarı kaldırdı kafasını sessizlik oldu. Gereksiz kırmayın kalbinizi, sağlıktan ötesi yok. Kimse birbirini tanımıyor zaten. Ben ise çıktıkça üzülüyorum, yapacak bir şey var mı? Ama sagligimida çıkıyor diye bozmuyorum.
Gerçekten tahtacı napsın ya tl bazlı yükseltemedi garibim usd bazlı utanmasak çıkmadan 2.5 usd direncine gelecek ya dolar short yapaydıııım diyorum şimdi usd düşüşü karı azaltacak anlaşılan napalım artık bilançoya kadar Allah Ne verdiyse diyecem
Doların önceki yukselisine tepki vermedi ki düşüşüne versin. Döviz açık pozisyonu var ve dovizle aldığı 3 şirket var. Sirket sonucta sattigi urunleri y.dışı pazarinda belli bir belirlenmis fiyattan satiyor ornek kompozit fiyatlari arttigini dusunuyorsak kar marji demek. Tl nazarinda satislari ic piyasa yapsaydi dedigine katilirdim. Niye tepki versin. Benim en çok sevindigim husus petrolé tepki vermemesi oldu bu da satın aldığı hammadde sirketlerindendir diye düşünüyorum. Tavsiye değil spenc kafası.