Bunu soyledigime inanamiyorum ama evimizi sattik cok mutluyum. Devir degisti simdi ev sahibi olmak resmen kulfet oldu. Birde emlak vergilerine okkali zam geliyor esas siz o zaman gorun
Printable View
Bunu soyledigime inanamiyorum ama evimizi sattik cok mutluyum. Devir degisti simdi ev sahibi olmak resmen kulfet oldu. Birde emlak vergilerine okkali zam geliyor esas siz o zaman gorun
kat irtifakı olan ancak iskan alınmamış bir yerden konut alınır mı?
iskan bölgedeki imar sorunundan dolayı alınamamış belediyeden teyit ettim. ancak 3 aydır iskan açılmış alınabiliyor yani ancak müteahhit başvuru yapmamış hiç bir şekilde. evi beğendim almak istiyorum ama iskan için bir sözleşme yapılması gerekir mi ya da nasıl ilerlemek gerekir?
Geçen biriyle konuştum 875 bine beylikdüzünde deniz manzaralı 95 m2 ev varmş 3+1 yatırım amaçlı almayı düşünüyorlarmıış. Ben bu insanları analmıyorum bunlar farklı bir boyuttamı yaşıyorlar?
Emlak vergisi ni aldığınız yıl ödemezsiniz.sattığınız yılı komple siz ödersiniz.
Bu 1,5milyonluk konut stoğunu Fener'in 90 dakika %70-75 topla oynamasına benzetiyorum. Ortada gol yok, pozisyon az, zar zor hücumlar. Topu nerde oynuyorlar, istatistiği nerde yapıyorlar kendi sahalarında. Konutlar nerde, kendi sahalarında. Ben nerdeyim? Ben rakibin kalecisiyim:)