sözüm en başta kendime: haklı da olsanız kırıcılığa gidecek tartışmadan uzak durun. kalp kırmak, kâbeyi bin defa yıkmaktan daha kötüdür. ayrıca haklı olduğu halde tartışmadan çekilene de Allah katında büyük mükâfat varrdır, selamlar
Printable View
EIB'in başarısı seçtiği hisselere bağlı. Getirilerin büyük kısmı %10'luk hisse kısmından geliyor. 4 hisse senedi taşıyor çoğunlukla. En son dağılımda aşağıdaki hisseler var.
BLCYT
GOZDE
MGROS
ODAS
BLCYT ve GOZDE ağırlığı fazla olarak devam ediyor sanırım bu ay dağılım raporu geldiğinde tekrar bakarız.
Mesela örnek vereyim. Aselsanda uyarı üzerine uyarı yapılmıştı da linç edilmişti baziları. Siyah beyaz bir film karakterinin peşinden gidilmişti. Beddua bile alan oldu ama bu arkadaşlar her şeyi unuttu ve o topikteki arkadaşlara başka topiklerde saygıyla ve sevgiyle davrandı. Hayrani üstadım bilir. Şimdi beddua vakti değil dua vakti üstadım, duanızı bekleriz.
aynen üstadım, hatta iddalı fiyatlar verilirdi. düşdükçe, düşürenlerden Allah razı olsun. bana aşağıdan alma fırsatı veriyorlar falan diyen bir zaat vardı asels formunda. hep uzun vadeden falan bahsedilirdi. hey gidi günler hey diyor insan. Allah ömür verdikçe neler yaşıyor, neler öğreniyoruz ve bunların hepsi ayrı bir tecrübe oluyor bize. dua noktasında da birbirimize yapacağımız dua, kendimize yapacağımız duadan daha önemlidir. bütün forumdaşlarıma bol kazançlar diliyorum. zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde Rabb'im hepimizin yardımcısı olsun, konyadan herkese selamlar