Ben mi? :)
Tuiter hikaye ya
Batı dünyasında para çok değişen bişey de
Azcık koklattilar mi doğu ya
Sorun kalmaz
Bunları o tuiter i açmadan yazdım
Printable View
Vay moruk Günaydın... :) Senin küçük olaylarda sokağa çıkma yasakları, ulusal muhafızlar, yağmalar, ateşe vermeler, neler neler olmuş... :))
Tuitter şu an bu tarz şeyleri öğrenebileceğimiz yegane yer.
Şu konuda haklısın, para başka bir şey. İsterse Amerika kökten yok olsun, eğer smart money pozisyon long ise ertesi gün yükselişle açabilir [emoji2371]...
#Abd de Corona tekrar hortlaya bilir
Bu gösteri muhabbetine sosyal mesafe felan kalmamış arkadeş
Corona olan 1 kişi bile olsa alayına geçmiş olsun
Bu olaylar başka bir ülkede olsa
Hemen ulusal basın oraya akın etmişti
Canlı canlı yayınlar yapıyordu
Tüm ulusal kanalları canlı yayına davet ediyorum
Ytd
ABD'nin Minneapolis kentinde, siyahi Amerikalı George Floyd'un polis şiddeti sonucu hayatını kaybetmesinin ardından başlayan olaylar devam ediyor. Trump, orduya teyakkuza geçme emri verirken toplam 25 kentte sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Öte yandan Minnesota Ulusal Muhafızları, İkinci Dünya Savaşı'ndan beri ilk kez aktif hale getirildi.
İnsanların anlamadığı bişey var,, yıllardır viop ve blog sayfalarını takip ediyorum..gece yarılarına kadar yarınla ilgili beyin patlatan ve yorulup bırakan arkadaşlar var...biz iyiyi beklerken ve hamle yapacakken zaten beklenti kötü yerde fiyatlanmış ,,kötüyü beklerken zaten kötü olan iyi yerde fiyatlanmış oluyo..sonra biz arkasından psikolojik olarak yetişmeye çalışırken terste kalıp ,,maliyet çıkarma çabasından kar etmeyi bile unutuyoruz. Eğer şansı yoksa birinin para kazanması ,, gerçek yatırımcı olmadan çok zor.